icstrem_no1-gropile nu prea a cum sa le evit ce pe unde merg eu c-am 2km e varza din sosea,in rest cu planetara m-a lovit un tantalau cu un opel in roata si ce-i de la service nu au vrut sa o schimbe,si dupe 3 sapt a inceput sa troncane si am schimbato eu si am mai avut o problema pe gerul acela unde mi sa spart semeringul la distributie si imi arunca ulei dar am rezolvato si pe aceea foarte eftin
CL-02-ZCL 1,4 Mpi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ce sa zic frumoasa ca e rosie imi place ingrijita daar scapaaa de cromul ala ,coama de rechin,si fel si fel de prostii nu dau bine e tiganie,asa eram si eu la inceput dar intrand la noi pe forum sper sa asculti de sfaturi si sa o iei pe drumul cel bun multa bafta.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Ce sa zic...cred ca sunt primul caruia ii place cromul dintre toti ce-i ce au comentat aici.Important e sa iti placa tie, de altfel si mie imi place cromul, ii da un pic de stralucire.Masina arata ok, mici "reprosuri" ar fi chestia de pe portbagaj + chestiile de la grila, in rest ok.Bafta!!Tinc fest!!
Comment
-
Kalimera22 - 2 dintre poze cele cu barile nevopsite integral sunt mai vechi ,si nu mai am atipildurile acelea,dar ms pt incurajarea cu cromu,si mie imi place ca altfel nu il pune-am,o sa revin cu cetava poze noi si din interior.BAFTALogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
icstren_no1 - asa as vrea sa vad preturile si dupa aceia ma hotarasc daca se merita sau nu,dar as vrea sa fiu primul din logan club cu duster
asta a inbatranit saraca in iulie face 5 aniLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
@Laur-ZCL, CristYPY-off-topic- Felicitari "juniorii" ca sunteti activi si pe forum si la intalniri!
Laurentiu, sa te ajute Dumnezeu, sa fii tu primul loganist cu Duster. Pana atunci, ai grija de "batranica"LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
18 000 euro este varianta full motor 1.5 dci 110CP 4X4 cea ce e un pret corect pt un suv. Ce SUV iei la 18000 euro ? Unele suv-uri incep de la 14 - 17000 dar sunt 4x2 nicidecum 4x4. Apropo Mercedes si Volvo or sa fie fabricate in China. Prefer pe al nostru roman decat un chinez. Pacat de masinutele astea ca sunt superbe dar cine are bani e pacat sa nu dea o fuga in Germania de exemplu ca sa-si procure un Mercedes barami stie ca-l ia de la mama lui. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment