CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

icstrem_no1-gropile nu prea a cum sa le evit ce pe unde merg eu c-am 2km e varza din sosea,in rest cu planetara m-a lovit un tantalau cu un opel in roata si ce-i de la service nu au vrut sa o schimbe,si dupe 3 sapt a inceput sa troncane si am schimbato eu si am mai avut o problema pe gerul acela unde mi sa spart semeringul la distributie si imi arunca ulei dar am rezolvato si pe aceea foarte eftin
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

ce sa zic frumoasa ca e rosie imi place ingrijita daar scapaaa de cromul ala ,coama de rechin,si fel si fel de prostii nu dau bine e tiganie,asa eram si eu la inceput dar intrand la noi pe forum sper sa asculti de sfaturi si sa o iei pe drumul cel bun multa bafta.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

florin_dnf - ms,o sa ma duc sa colantez peste crom sa fad cum sar vede si daca imi place poate le dau jos si ma apuc de vopsit
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Ce sa zic...cred ca sunt primul caruia ii place cromul dintre toti ce-i ce au comentat aici.Important e sa iti placa tie, de altfel si mie imi place cromul, ii da un pic de stralucire.Masina arata ok, mici "reprosuri" ar fi chestia de pe portbagaj + chestiile de la grila, in rest ok.Bafta!!
          Tinc fest !!

Comment

Kalimera22 - 2 dintre poze cele cu barile nevopsite integral sunt mai vechi ,si nu mai am atipildurile acelea,dar ms pt incurajarea cu cromu,si mie imi place ca altfel nu il pune-am,o sa revin cu cetava poze noi si din interior.BAFTA
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

frumos ca o ti curata... cum spun toti colegi toti am fost la inceput asa, cu mult mult crom... dar pe parcurs am scapat usor usor de el ... bafta si tine cont de ce spun colegi si o sa dea bine ...imi place poza de la avatar asa sa fie si a ta
              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

SanduGolanu-ms nu credca o sa arate curand ca poza de la avatar,ast pt la tulcea sa vad dasteru,nu vrea sa mai bag bani in asta
                Logan PH2 - 1.6,16v
                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

ooo vrei sa ti iei duster bv
                  AdY_JmL_2015

Comment

icstren_no1 - asa as vrea sa vad preturile si dupa aceia ma hotarasc daca se merita sau nu,dar as vrea sa fiu primul din logan club cu duster

asta a inbatranit saraca in iulie face 5 ani
                    Last edited by Laur-ZCL-; 31 March 2010, 19:40. Reason: Automerged Doublepost
                    Logan PH2 - 1.6,16v
                    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

salutare domnul laur.Scapa de cromurile alea....te rog.Totusi eu iti admir masina foarte mult este foarte ingrijita si foarte bine intretinuta,aaaa si folia aia cand o schimbam???

Comment

@Laur-ZCL, CristYPY-off-topic- Felicitari "juniorii" ca sunteti activi si pe forum si la intalniri!
                        Laurentiu, sa te ajute Dumnezeu, sa fii tu primul loganist cu Duster. Pana atunci, ai grija de "batranica"
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Gusi - ms treb sa-i rezolv problema cu prezonul pana mergem la tulcea si abia ast sa vad dusterul acolo
                          CristYPY - cromul ti-l dau tie,iar cu folia te-am sunat azi de 2 ori
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

pai 10500 cea mai ieftina 4x2...si ajunge pe undeva la 17000-18000 full inclusiv piele...acum daca ai avea bani astia...gandeste te bine k iti poti lua multe masini la bani astia;)bft!
                            AdY_JmL_2015

Comment

18000E cred ca e c-am mult pt o masin romaneascama mai bn ma duc afara si iau una la mana a doua,dar sa vedem preturile la iei intai
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

18 000 euro este varianta full motor 1.5 dci 110CP 4X4 cea ce e un pret corect pt un suv. Ce SUV iei la 18000 euro ? Unele suv-uri incep de la 14 - 17000 dar sunt 4x2 nicidecum 4x4. Apropo Mercedes si Volvo or sa fie fabricate in China. Prefer pe al nostru roman decat un chinez. Pacat de masinutele astea ca sunt superbe dar cine are bani e pacat sa nu dea o fuga in Germania de exemplu ca sa-si procure un Mercedes barami stie ca-l ia de la mama lui. Numai bine
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google