CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cateva poze recente,facute azi dar masina e putin murdara de la ploia din ultimele zile:
    Attached Files
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Ieri am reusit si eu sa schimb iluminatul la bord,datorita lui Fane-CL care ma ajutat si ii multumesc pt tot ce mi-a facut
      Attached Files
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

super,alta viatase aprind in genu meuam si eu o intrebare!ai aplicat inainte de vopsirea inelelor aeratoarelor si a consolei vreun spray cu grun special ptr plastic...ptr a rezista vopseaua pe ele?sau asa pur si simplu?tine?
        AdY_JmL_2015

Comment

Frumos a iesit bordu si consola
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

@icstrem_no1 - intai am dat cu spray decorativ pt geamuri,si apoi cu spray-ul rosu ca nu prindea vopseaua direct pe consolo
            @Christnacht - ms mult
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Cateva poze cu spoilaru bara fata care le-am pus ieri
              Attached Files
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

mult prea mult crom...in rest OK
                AdY_JmL_2015

Comment

fa-i in ciuda colegului cu rosiatica si da TOATE croamele jos!!!
                  ps. praguri si prelungirile spate cand iti iei? ar merge si proiectoare...
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

@Thejok3r-cred ca pana sambata ii pun si pragurile si prelungirea pe spate,proiectoare nu stiu daca ii pun
                    Logan PH2 - 1.6,16v
                    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Frumos, dar parca ar mai merge putina finisare.
                      Cromul nu da bine cu rosu. E mult prea mult rosu, ar da bine un pic de negru pentru contrast. I-ar sta bine grila "tuning" de la logan pe negru.
                      O alta chestie legat de accesorii: poate nu i-ar strica sa dai peste muchiile elementelor cu fibra de sticla. Vreau sa zic, ca sunt prea multe intreruperi si inceputuri de linii. Partea care de obicei venea vopsit negru la bara fata, are un contur in plus, fiindca nu se continua nici unde. Ai putea da cu fibra pe acolo si sa pastrezi linia spoilerului fata, care continua cu pragul pe care il vei monta si se termina pe bara spate. Nu stiu cum sa fiu mai explicit. Asa arata ceva facut numai ca sa fie. Ar fi si mai frumos sa fie agresiv, dar totusi cu linii finute.

Comment

dai cromu jos...nu e estetic..Numai bine.
                        Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                        sigpic

Comment

Zilele trecute am achizitionat si difuzor bara spate,si sapt aceasta cred ca o sa-i pun si pragurile,urmeaza sa-i schimb aparatorile de noroi si sa-i dau cromul jos (asta in cazul in care se hotaraste baiatul cu care an vb sa facem schimb de bandourii,oglinzi,etc)
                          Attached Files
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

frumoasa masina dar live este si mai frumoasa ai grija de "batrinica"

Comment

ms kostache,si u la fel
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Arata frumos rau masina, asa spalata si lustruita...dar "cromul" ala trebuie neaparat sa dispara!
                                Ar mai merge adaugate proiectoare si vopsite la culoare coltarele barii fata!

Este doar o parere personala, sper sa nu deranjeze!

PS: Stickerul de pe capota portbagajului de unde l'ai luat? As vrea si eu unul...
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google