Cateva poze recente,facute azi dar masina e putin murdara de la ploia din ultimele zile:
CL-02-ZCL 1,4 Mpi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ieri am reusit si eu sa schimb iluminatul la bord,datorita lui Fane-CL care ma ajutat si ii multumesc pt tot ce mi-a facutLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Cateva poze cu spoilaru bara fata care le-am pus ieriLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Frumos, dar parca ar mai merge putina finisare.
Cromul nu da bine cu rosu. E mult prea mult rosu, ar da bine un pic de negru pentru contrast. I-ar sta bine grila "tuning" de la logan pe negru.
O alta chestie legat de accesorii: poate nu i-ar strica sa dai peste muchiile elementelor cu fibra de sticla. Vreau sa zic, ca sunt prea multe intreruperi si inceputuri de linii. Partea care de obicei venea vopsit negru la bara fata, are un contur in plus, fiindca nu se continua nici unde. Ai putea da cu fibra pe acolo si sa pastrezi linia spoilerului fata, care continua cu pragul pe care il vei monta si se termina pe bara spate. Nu stiu cum sa fiu mai explicit. Asa arata ceva facut numai ca sa fie. Ar fi si mai frumos sa fie agresiv, dar totusi cu linii finute.
Comment
-
Zilele trecute am achizitionat si difuzor bara spate,si sapt aceasta cred ca o sa-i pun si pragurile,urmeaza sa-i schimb aparatorile de noroi si sa-i dau cromul jos (asta in cazul in care se hotaraste baiatul cu care an vb sa facem schimb de bandourii,oglinzi,etc)Logan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Arata frumos rau masina, asa spalata si lustruita...dar "cromul" ala trebuie neaparat sa dispara!
Ar mai merge adaugate proiectoare si vopsite la culoare coltarele barii fata!
Este doar o parere personala, sper sa nu deranjeze!
PS: Stickerul de pe capota portbagajului de unde l'ai luat? As vrea si eu unul...If it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment