If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
din cate stiu stickere le-au facut baietii de la calarasi...primisem si eu unu cadou de la un baiat din calarasi ...erau cam 5 sau 7 lei bucata ..numai retin
Pentru bara fata intre coltarele alea te-ai gandit sa faci ceva din fibra ? vine cam urat gol asa
@Loganu - intre coltare vreu sa-i pun un spoiler de opel am facut proba si vine bn dar intai sa le inchid in bara si cred ca o sa ramana asa
@frankcadillac - coltarele le-am avut facute rosi,dar parca era prea mult rosu pe fata si de aceea le-am vopsit negre,dar o sa le fac la loc rosi
-stickerul este facut si costa in jur de 5-7 lei cum a spus si Loganu
@florin_dnf - o sal dau jos cat de curand si vopsec totul rosu
Cateva modificari aduse zilele trecute si la golanelul meu
-montat proictoare ceata originale
-activare CB,inclusiv consum instant
-vopsit difuzor bara spate + coltare fata in culoarea masini
O sa revin cu cateva poze in cursul zilei de azi
imi place masina, mai ales ca este la culoare ca a mea, nu imi place ca ai vopsit difuzorul, dupa parerea mea i-ai luat tot "farmecul" lui, bafta in continuare cu masina
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment