vin vin...si asa am planuri mari weekendu asta )
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
am reusit si io sa montez manerul de ph2 pe usa soferului dupa ore de inundatii..da tre sa l fac negru ca argintiul ala n-are nici o treaba la mine in masina maine sper sa reusesc sa l pun si pe celalalt si sa montez filtrul de polenAttached Filessigpic
Comment
-
salut .... propunere? poti sa il dai jos.... dupa parerea mea e ca nuca'n pereteInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
nu o sa l dau jos pentru ca e mult mai practic decat gaura aia ca la caruta pusa acolo...cand o sa fie negru o sa arate altfel...si nu se stie, poate fac rost si de baghetele alea care mi lipsesc intre timp l am montat si pe cel de la usa pasagerului si poate pun si fltru de polen astazi daca e timp...poze mai pe searasigpic
Comment
-
am montat si filtrul de polen azi..prima impresie..nu ma mai dor ochii la drum lung ca inainte, deci probabil isi face treaba...da pe treapta 1 nu prea mai baga aer deloc
de manere sunt foarte multumit..sa vad cum le stilizez cat de cat sa para mai la locu lorsigpic
Comment
-
am colantat manerele si buza barii fata...nu prea sunt multumit de ce a iesit pentru ca a stat in soare si s a incretit X( da pentru moment raman asa ca am ramas si fara folie si n am nici timp..
scuzati calitatea pozelorsigpic
Comment
Comment