GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era si 4 dar cum am mai zis nu m am agitat cu limitarea, 5000 atat ) nu se merita sa o omor doar ca sa ajung la diferenta aia de 4 masini . Nici nu-mi plac liniute dungi cum vreti voi sa le spuneti , mergi ca nebunu in linie dreapta mare chestie .

Deluxe cand o sa fie te voi invita si pe tine la o dunga asa, promit ca va fi ultima ). Recunosc ca o sa fie o cursa stransa dar cel mai bun ala sa fie primu
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• ce-i mai place sa stea in zona rosie ...

Comment

• deluxe iti da vreo 4 autobuze stai linistit )
        sigpic

Comment

• CICu` e din seria aia care nu ii vina sa creada cum dracu 1.6 remapat bate 16v 96>105 cai ))

bineinteles deluxe nu are doar remapare ...dar asta e ulttra secret )

Comment

• Nu fac parte din seria aia Logane stai linistit . Chiar daca o sa ma faca nu o sa mi pun intrebarea asta deoarece nu ma pasioneaza liniutele. Eu in timp vreau sa invat alte chichite nu bazaconii dintr astea. Se stie ce are deluxe pe acolo
            Geo de unde sti ? Daca tie ti a dat 4 autobuze mie pun pariu ca nu are cum . Eventual vom iesi la egalitate ori el putin mai in fata sau eu putin mai in fata dar 4 autobuze nu are cum. Oricum o sa fi si tu acolo si ai sa vezi
            Last edited by Christnacht; 28 October 2010, 17:53.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• cicule te contrazici singur tata ....

hai ca eu deja sunt off-topic si numai vreau o dunga peste nume

Comment

• logane tu vrei iar ban? ce (XXX) te bagi tu in seama? :| comentezi si tu sa te afli in treaba

cine sa da ccine nu se da ... noi ne dam de distractie si nu haha sa te fac sa rad de tine ... daca esti prea copil sa iti dai seama ...

si 2 la mana, liniutele nu sunt pt noi, si nici noi nu avem masini pt asa ceva ... inceand de la softuri, la anvelope la etc
                Last edited by DeLuXe; 28 October 2010, 18:32.
                sigpicMy ride

Comment

• eu am vrut doar sa vad diferentele intre motorizari...stiam sigur ca oricum ma face orice alta motorizare, tinand cont ca sunt stock la motor, da ma interesa cu cat cicule degeaba te ataci..nu mi a dat 4 autobuze,stiam ca se duce, da bucuria mea e ca pot sa ma tin dupa el)
                  si nu te supara pe mine, e o parere complet obiectiva..16v ala nu e chiar asa de tare cum crezi...la DOHC e arderea mai completa, deci e mai ecologic, nu neaparat ca e mai puternic ca unu cu 8v ...n are rost sa dezbatem ce are deluxe sub capota, cine stie, stie- asa de o caterinca merge, da n avem nici unde , nici cum sa facem liniute.
                  era o gluma, incheiem subiectu aici...ai ceva de zis vorbim privat
                  sigpic

Comment

• Vai de mineeee...asta e inconstienta.
                    Doamne,cum ai putut sa faci asa ceva,micule teribilist,ai pus in pericol viata ta si a celorlalti participanti la trafic,nu se poate!
                    O simpla rotire a Pamantului cu o viteza putin mai mare putea duce la un dezastru.
                    Imposibil,nu pot sa cred ceea ce ai afirmat

ON: Frumos display.Dar ca sa fiu putin si mai arogant,tot mai frumos era albastru
                    Drumuri bune!

Comment

• a fost cu totul altceva acolo si oricum am zis tot in gluma :P sa stii ca ecranu in realitate se vede albastru , nu stiu de ce , da se vede albastru inchis
                      sigpic

Comment

• Da colega,nu ma supar eu din atat!!
                        Eu totusi eram pe un drum european )
                        Vezi ca am facut 800 de mesaje la tine pe topic...si ma gandeam ca vara asta m-a cam lovit criza,la anu` sa imi faci reducere sau gratis na,pentru cazare

Comment

• catalin, din pacate vara asta au iesit niste neintelegeri cu alti colegi loganisti-se pare ca desi ma inteleg cu voi, se gaseste mereu o ruda, o sotie , o ceva care sa nu fie de acord cu ceva..si am stricat relatii degeaba..asa ca nu mai ofer cazare celor de pe forum daca mai sunt contactat..daca nici moca nu vor sa stea, atunci eu n am ce sa fac
                          sigpic

Comment

• Imi pare rau pentru asta ... dar lasa,ca pana la anul poate iti trece,si daca nu iti trece vin cu alta masina si te gasesc eu...si o sa iti spun cine sunt abea dupa ce iei banii

Comment

• ieri s a trecut la "winter mode" - sunt din nou cu capu n nori
                              astazi mi am montat si eu lumini la picioare si fata si spate..ms deluxe pt module
                              poze clare n am cum sa pun ca n am cu ce
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• foarte tare winter mode

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google