If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut ..in legatura cu distantierele de pe pagina anterioara....gauta de centrare e mai mare decat biametrul la buza de pe tambur???? ai inteles intrebarea???nu trebuia sa ai pe distantier refacuta acea buza de centrare??? ce grosime au distantierele???ai schimbat si prezoanele?? sper sa nu fi pus o intrebare a carei raspuns se afla in urma...daca da imi cer scuze
eu nu am modificat nimic la distantiere..s au potrivit la fix toate..da prezoanele am schimbat doar pe fata, iti trebuie cam cu un cm mai lungi decat cele originale..pe spate au mers cele originale..daca nu ma insel sunt de un cm grosime
Azi am facut transplant de pe Zambilica 16v a lu Christnacht de etrieri TRW + discuri ventilate + lichid de frana Ferodo..le curat, le vopsesc, le aranjez si le pun pe masina, sa ma opresc si eu mai prompt )
A sosit in sfarsit primavara asa ca ne am apucat iar de tiganeli...daca tot era mega oferta la Ghetto pentru clean, am zis ca sa ma apuc si eu sa mi fac )
pentru moment prima etapa de clean la portbagaj..maine urmeaza finisarea...si putin mai incolo vopsitu..e bine ca a venit caldura sa pun in aplicare ce mai am de facut
@Jocker : nu cred, oricum mai sunt multe de facut pana la vopsirea finala, facem totul ca la carte sa nu apara probleme..o sa las o vreme doar cu fuller sa vad cum se comporta...daca apar, se rezolva..noi sa fim sanatosi
@RRY: daca era in spirit de gluma, am zis ca e abia primu pas, mai e mult pana arata bine..daca era pe un ton ironic, numai bine
in jurul gaurilor tabla a fost infundata ~ 3-5mm tocmai din cauza ca daca e prea subtire kitul de fibra se contureaza gaurile . eu , personal garantez ca nu o sa aiba nici o problema . in caz contrar o refac eu )
PS : geo eu acum am venit de la garaj ... am tiganit ca nebunu , o sa vezi maine ce :P
Azi s a continuat lucrul la portbagaj...s a mai dat un strat de chit de fibra si dupa chit de finisare..mai ramane sa mai finisam inca o data sa fie totul perfect, fuller si vopsit..momentam e spoit provizoriu pana la ultima faza...am revenit si la cauciucuri de vara, saracele nu mai sunt in starea cea mai buna se vede ca sunt pe terminate, da sper sa mai tina macar vara asta, sa vina la set cu ceva jante
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment