Sa stapanesti sanatos noile achizitii si sa le plimbi cu placere.
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
Sa le zapacesti cu mare pasiune pe curbe ).
Dai gratar si bautura GEO ? Pai bine ca stim ca tot petrolul o sa fie la tine )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
cum e acum cu amortizoarele astea ? ... ai taiat si din tampoanele alea de cauciuc pt a numai fii rigida ?
Comment
-
Mersi baieti, e foarte bine cu amortizoarele..am o bataie inca de anu trecut care nu ma lasa sa ma bucur la maxim de ele, da cred ca o rezolv cat de curand si o sa fie totul ok...se vede clar ca o strica cauciucurile..e prea sus si arata prea urat...sigpic
Comment
-
Lupele sunt 50% gata...trebuie doar sa mai comand xenonu, da a trebuit sa schimb o bascula ca era terminata asa ca abia luna asta cred ca le termin...farurile sunt vopsite tot, lupele sunt montate, cand iau xenonu le pun pe masina intre timp se mai fac chestii minoresigpic
Comment
-
Intr un final au aparut si jantele in peisaj..ceva ce imi doream de mult da nu credeam ca mai gasesc..ATS CUP 15X7J.
Urmeaza ITP , revizie, cauciucuri de iarna, frane noi si gata anu asta
De la anu intra la retusat vopseaua+mici modificari, cauciucuri ca lumea si revopsit jante si poate dupa aia si ceva modificari mecanice, da nu tin neaparat...
Nu stiu ce culoare sa fac janteleAttached Filessigpic
Comment
-
Parerea mea Buza alba+mijlocul negru aduce ff mult cu o janta de tabla....Mai bine faci mijlocul gri(cum sunt ele de la mama lor) si buza polish. Subliniez asta e parerea mea
Comment
-
exact..ceva tipator..am vazut o combinatie care mi s a parut interesanta, da nu stiu ce sa zic..o fi kitch?Attached Filessigpic
Comment
Comment