GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

masina e in stare relativ buna

schimbat - capota, aripa stanga fata, bara fata, armatura fata, contra aripa, baterie, far stanga fata, proiector
    reparat - usa stanga fata

problema e roata care sta hash, sa vedem ce e, mai nasol e ca si tablele de rezistenta de sub baterie sunt praf, tabla rupta

ti-am luat bateria, si ti-am indoit capota sa reusesc sa o inchid sa nu umble nimeni
    sigpicMy ride

Comment

am simtit ca trage, da n am vazut ca e roata stramba..si cand franam se auzea un harait..planetare, bucse, io stiu
      sigpic

Comment

aa pai inca mai poti merge cu ea pe roti?
        AdY_JmL_2015

Comment

no comment
          Attached Files
          sigpic

Comment

e oleaca trosnita ...imi pare nespus de rau pentru tine..
            dar lasa ca o faci tu.multa bafta si sa treci cu bine peste asta.
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

urata...asa a fost si a mea acum un an mi se zbarleste pielea cand ma gandesc...regretam cu toti...oricum e reparabila...din cate vad te duce cam 8000lei ?gresesc cu aprox...zic
              AdY_JmL_2015

Comment

doamne fereste ) 2000 de ron maxim...si poate intr un univers paralel 3000...da atat ) maine vedem exact cum sta treaba
                sigpic

Comment

in mod normal da, dar eu sper la un 15, si daca am maine spor, e functionala directia si frana pana in ora 15:00 si cu piesele noi la vopsit
                  Last edited by DeLuXe; 15 April 2010, 23:22.
                  sigpicMy ride

Comment

am zis 8000 ptr ca si a mea arata asemanator...si avea roata strambata fata stanga...a fost facuuta pe asigurarea ''boului''...si atata scria pe factura 8000 lei...bine toate piese noi si de origine bla bal....dar tu daca o faci de la dezmembrari e mai OK iesi bine la cash...
                    AdY_JmL_2015

Comment

• aici e partea misto..ca n o fac de la dezmembrari, ci cu piese noi noute traiati ar familia si copiii si nepotii nepotilor si bunicii lor cu surori si frati, deluxe ) mare om, mare caracter
                      sigpic

Comment

• imi pare rau pentru tine dar lasa ca treci si peste asta. pe mine ma lovit un fraer cu nr de italia pe naspa nu avea nici un act noroc ca avea bani numai ce o loasem aveam 2 saptamani si nr rosi pe ia am zis ca il omor dar asta e capu sus si viata merge inainte

Comment

• nu vreau sa iti spulber visul....dar (ca intotdeauna exista un nenorocit de DAR) eu cand am avut-o cocosata partea fata....bara, parasoc si capota si far...m-a ajuns 2600 lei....la tine e mai grav ca la mine....pare rau

succes iti doresc tot binele de a o face cat mai ieftin

Comment

• noi am ajuns la suma asta prin calcule, nu pur si simplu asa...plus inca ceva...nu asta e important, ci s o repar cum trebuie...
                            sigpic

Comment

• lasa ma ca va ajut si eu ><

Comment

• o repari cum trebuie ca esti baiat destept ....hai baga mare si fao...marti cel tarziu sa vad poaze cu ea p`aciulea...succes

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google