am zis si eu n am apucat sa vad daca are vreun efect termic in masina, de fapt nici nu era asta scopu...mai sunt niste chestii de antifonat ca sa aiba efect din punct de vedere sonor..sper curand sa fac si restu eu asa am vrut bara de la inceput, da acuma parca partea de sus as vrea o alba
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
-
bad boy...multe milioane aruncate degeaba..termin restu ideilor cu banii aia..la fel si portbagaj clean..imi plac, da prea au toti si parca e o necesitate...plasa nu, ca nu tai bara ca o stric...
plafonu..imi place si nu mi place...ar fi un sacrificiu pentru mine, ca n am AC..
usile bestiale la fel si pragurile...jante cu buza da, dar nu asa mari..da ca aspect total e reusit.
nu neg ca nu arata bine cu ele, da cand ma gandesc ca trebuie vopsite din nou, imi piere chefusigpic
Comment
-
mishu...gata...i-ai nenorocit somnu, nu mai doarme asta o luna )) si acum pt domnu george...sa le stapanesti sanatos, sunt jmechere rau farurile astea chinezesti black edition :> ...da cu pozele alea din timpul lucrarilor ai dat-o de gard ) mie mi se vad doar mainile...lu alex curu...si gabi zici k e fantoma dupa stalp )sigpic
Comment
-
-
am incercat azi cu doua tipuri de pleoape si nu mi place cum sta ca acopera din zonele negre..alea parca sunt de ph2..parca ar fi ceva...proiectoare smoked, foarte frumos, dar nu utile..usile again
nu se stie cand si ce nebuneli m apuca odatasigpic
Comment
Comment