GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• faza cu bujiile nu stiu daca e neaparat de la ngk cat de la faptul ca alea vechi aveau gapu aiurea ... 2 craci, unu mai departe, unu mai aproape, nu respectau deloc tolerantele tehnice
    sigpicMy ride

Comment

• se poate da nu mai conteaza..oricum le schimbam, doar ca s a intamplat mai devreme..merge bine, face texani, asta conteaza
      sigpic

Comment

• felicitari pentru schimbari.....incet incet o pregatesti de iarna...sa fie rezistenta la hartoape si nameti de zapada succes pe mai departe
        sigpic

Comment

• pentru iarna o pregatesc mai incolo..presimt ca prin decembrie o cocotez iar sa fiu sigur ca nu raman atarnat
          sigpic

Comment

• update:
            -stopuri rosu integral
            -semnalizari rosii..care nu mi plac deloc cum arata..intrebarea e cu ce le sterg ?
            urmeaza:
            -cel mai probabil ceva sub capota
            Attached Files
            sigpic

Comment

• stopurile arata tare frumos, iar cu cele pentru semnalizare cred ca e chestia de obisnuinta poate in 2-3 zile o sa`ti placa
              si ce urmeaza sa arunci sub capota?
              sigpic

Comment

• frumos frumos...arata bine stopurile

Comment

• nu cred ca o sa mi placa..e prea strident..mai bine fumurii..totusi cum le sterg ?
                  nu vreau sa arunc nimic sub capota, vreau sa pun frumos sa stea fix)
                  sigpic

Comment

• daca stiam ca le vopsesti...faceam schimb si iti mai dadeam o mica dif .. imi plac stopurile cu semnal alb

Comment

• nu le dadeam oricum :P arata mai bine asa...incerc sa pastrez la exterior alb cu negru si anumite chestii rosii, gen etrieri, buza jante stopuri rosii...fara alte culori...in interior mai tre sa lucrez , sa fie doar verde cu negru peste tot
                      sigpic

Comment

• cine ti-a facut stopurile?

ps: arata nasol semnalizarile laterale ... (ce se intampla cand lasi la oameni lac?)
                        sigpicMy ride

Comment

• pai io ce tot intreb...cu ce le sterg? cu diluant normal nu vrea
                          sigpic

Comment

• da ...dar ti le dadeam pe ale mele cu semnal portocaliu si vreo 50 de lei dif...asta e ..

Comment

• stopurile portocalii nu ies la fel
                              sigpicMy ride

Comment

• da ..asa am vazut si eu...plus ca stopurile portocalii au si mici diferente de forma
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google