If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumiri lui Deluxe si lui Floryn pentru ca s au spetit atata desi se grabeau, da ca de fiecare data Petrolistii au fost la inaltime..avem o super echipa
lasati-ne sa ne pregatim de champions league
uite si o bucata din masina lui irman pe acolo )
sa le stapanesti cu placere bai si pentru nimic
echipa veche de brutari, deluxe - florin sparge concurenta, desi grabiti, fac treaba ca la carte
pai si a fost buna interventia? lauda-te cu ce ai primit si lauda-ne pentru munca
ala era uleiu de tandarei din motoru lu geo ... un junghi ... de apreciat daciashop care a trimis garnitura de buson dubla cu garnitura, nota 20 (lucrurile marunte ... )
ce stii tu yrman cate ture am dat toti cu masina ta blana ) in teste fostu ulei era Havoline 5w30 recomandat de reprezentanta..il pastrez ca e bun, ma duc si le dau foc la sandrama cu el...
aoleu..cureaua, intelegi tu nu m am dus la brutari, am mers la ei 3 ani de zile si mi au facut bine si tocmai acu s au gasit sa dea buleala..ma duc sa ma rezolve si renunt la serviciile lor definitiv oricum...
semnele sunt bine...m am uitat special atunci peste tot...da probabil pentru siguranta sa vad si acum...eu zic ca e stransa prea tare
inca nu stiu diferente mari ca am mers doar 3 metri pana in curte..maine sper sa fac un drum mai lung
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment