GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigur e prea stransa, sa verifici rolele daca sunt ok, daca nu, le dam cu factura in cap sa-ti ia altele

vezi sa nu faca cum fac toti mecanicii de sant, sa dea cu ulei sa nu mai scartaie

oricum e roasa rola aia
    sigpicMy ride

Comment

• discutam pe mess, facem posturi degeaba aici
      sigpic

Comment

• Frumoasa masina ta , farurile chiar daca nu sunt de origine arata bestial , o sa le fac si eu asa .
        sigpicTransport marfa !

Comment

• mersi la fel
          sigpic

Comment

• salut ..in legatura cu distantierele de pe pagina anterioara....gauta de centrare e mai mare decat biametrul la buza de pe tambur???? ai inteles intrebarea???nu trebuia sa ai pe distantier refacuta acea buza de centrare??? ce grosime au distantierele???ai schimbat si prezoanele?? sper sa nu fi pus o intrebare a carei raspuns se afla in urma...daca da imi cer scuze
            0.9 tce SL plus

Comment

• eu nu am modificat nimic la distantiere..s au potrivit la fix toate..da prezoanele am schimbat doar pe fata, iti trebuie cam cu un cm mai lungi decat cele originale..pe spate au mers cele originale..daca nu ma insel sunt de un cm grosime
              sigpic

Comment

• Azi am facut transplant de pe Zambilica 16v a lu Christnacht de etrieri TRW + discuri ventilate + lichid de frana Ferodo..le curat, le vopsesc, le aranjez si le pun pe masina, sa ma opresc si eu mai prompt )
                sigpic

Comment

• Felicitari pentru achizitii , sa le folosesti cu placere!
                  sigpicTransport marfa !

Comment

• A sosit in sfarsit primavara asa ca ne am apucat iar de tiganeli...daca tot era mega oferta la Ghetto pentru clean, am zis ca sa ma apuc si eu sa mi fac )
                    pentru moment prima etapa de clean la portbagaj..maine urmeaza finisarea...si putin mai incolo vopsitu..e bine ca a venit caldura sa pun in aplicare ce mai am de facut
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• e frumos da nu prea
                      STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• Daca ai folosit chit de fibra , este posibil ca in viitor sa se contureze la gauri forma...

Mare grija nenea!
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @Jocker : nu cred, oricum mai sunt multe de facut pana la vopsirea finala, facem totul ca la carte sa nu apara probleme..o sa las o vreme doar cu fuller sa vad cum se comporta...daca apar, se rezolva..noi sa fim sanatosi
                          @RRY: daca era in spirit de gluma, am zis ca e abia primu pas, mai e mult pana arata bine..daca era pe un ton ironic, numai bine
                          sigpic

Comment

• in jurul gaurilor tabla a fost infundata ~ 3-5mm tocmai din cauza ca daca e prea subtire kitul de fibra se contureaza gaurile . eu , personal garantez ca nu o sa aiba nici o problema . in caz contrar o refac eu )
                            PS : geo eu acum am venit de la garaj ... am tiganit ca nebunu , o sa vezi maine ce :P
                            Last edited by silviu_cos; 13 March 2011, 03:16.

Comment

• Azi s a continuat lucrul la portbagaj...s a mai dat un strat de chit de fibra si dupa chit de finisare..mai ramane sa mai finisam inca o data sa fie totul perfect, fuller si vopsit..momentam e spoit provizoriu pana la ultima faza...am revenit si la cauciucuri de vara, saracele nu mai sunt in starea cea mai buna se vede ca sunt pe terminate, da sper sa mai tina macar vara asta, sa vina la set cu ceva jante
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• bravo Geo ,cine are bani face lucru de calitate,frumos,sa te bucuri de ea cat mai mult....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google