GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tocmai asta e, ca e facut intre noi si ne permitem sa facem fara sa cheltuim mult...intr o saptamana sper sa l termin de tot si sa ma apuc de urmatoarea etapa
    sigpic

Comment

• dar de ce nu ati scos si butonul ? ...
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Nu cred ca e asa mult de lucru , o puteai finisa si vopsi in maxim patru ore .
        Felicitari pentru clean !
        sigpicTransport marfa !

Comment

• Pentru ca butonul e acolo cu un scop
          sigpicMy ride

Comment

• Modificari cu bun gust ce dreacu sa mai zic ). Cochete ce sa mai
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
              Pentru ca butonul e acolo cu un scop
              e cu un scop, corect ,dar acel scop poate fi atins si prin alte modalitati.
              pacat de restul lucrarii , asa arata ca o coada taiata de catel.

Comment

• Super, spor la tunarit... sa o stapanesti sanatos
                Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• ca aspect vizual da, asa e, arata mult mai bine fara buton..dar eu am paranoia mea, si nu vreau sa renunt la ceva practic si valabil 100% si anume butonu, pentru ceva valabil 60-70% gen actuatoru care poate sa pice...puteti sa ziceti ce vreti, eu stiu ce stiu, sunt mai ghinionist de felu meu si nu fiti rai, ca si SDP a pastrat butonu si la el n a zis nimeni nimic :P
                  sigpic

Comment

• Eu nu am pastrat butonul si sa ma asigur ca nu raman cu el inchis, am pus actuatorul original si ala nu cred ca o sa pice ca orice chinezarie de pe piata
                    sigpic

Comment

• am io piticii mei..nu o fac de show, doar am vrut sa o fac fara sigle, o sa dispara si aia din bara fata saptamana viitoare...unul din variile motivele pentru care mi am luat logan e ca dupa 2006 au bagat butonu ala la portbagaj si nu mai stai cu cheia tot timpu, pe langa multe altele si nu renunt la el..o sa arate frumos vopsit, il vopsesc si pe ala alb si gata )
                      sigpic

Comment

• Originally posted by mary.bia66 View Post
                        Nu cred ca e asa mult de lucru , o puteai finisa si vopsi in maxim patru ore .
                        Felicitari pentru clean !
                        nu a zis nimeni ca e foarte mult de lucru . sunt etape pe care nu le poti grabi oricat te-ai stradui . sa dai 3 maini de kit si sa le slefuiesti in 2 ore e ceva . gandeste-te numai la timpii de uscare . noroc cu pistolul cu aer cald . clean-ul nu e ceva foarte complex, si totusi e foarte usor sa dai gres si sa iti iasa capota valuri . Cum a zis si Geo , totul e facut intre noi cu costuri minime.
                        Abea astept rezultatul final .

Comment

• Da asa e..oricum mersi Silviu pentru munca depusa astazi..imi pare rau ca n-am stat pana la final, da daca s au intersectat doua treburi, ce sa i faci..nu i problema, apare si la tine ceva de facut )
                          sigpic

Comment

• stai ma calm . lucrez foarte linistit cand sunt singur. mai iau o pauza , o yoga , o chestie ))
                            sa vezi cand ma apuc de renault ce-o sa fie. o sa ma scoateti cu ambulanta din garaj )

Comment

• nu i problema, facem cleanuri si la ambulanta daca vine )
                              sigpic

Comment

• Cica s a pus prafu pe topic pe aici, mai pun si eu 3 poze sa nu se spuna ca n am facut nimic..jante stoc pe cauciucuri de tractor, cleanu probabil il termin saptamana viitoare ca n am avut timp...l am zdruncinat, l am lovit, am mers peste tot..n are nici pe dracu, nu s a crapat, nu s a infundat , nu s a facut nimic, mai trebuie doar vopsit.
                                S a terminat si somaju deci probabil masina va mai primi maxim ceva modificari subtile si ieftine, in rest saracie...sper ca pana de 1 mai sa fie gata cum vreau eu sa ramana pe vara asta
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google