Tocmai asta e, ca e facut intre noi si ne permitem sa facem fara sa cheltuim mult...intr o saptamana sper sa l termin de tot si sa ma apuc de urmatoarea etapa
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
dar de ce nu ati scos si butonul ? ...
Comment
-
Modificari cu bun gust ce dreacu sa mai zic ). Cochete ce sa maiFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Super, spor la tunarit... sa o stapanesti sanatos
Comment
-
ca aspect vizual da, asa e, arata mult mai bine fara buton..dar eu am paranoia mea, si nu vreau sa renunt la ceva practic si valabil 100% si anume butonu, pentru ceva valabil 60-70% gen actuatoru care poate sa pice...puteti sa ziceti ce vreti, eu stiu ce stiu, sunt mai ghinionist de felu meu si nu fiti rai, ca si SDP a pastrat butonu si la el n a zis nimeni nimic :Psigpic
Comment
-
am io piticii mei..nu o fac de show, doar am vrut sa o fac fara sigle, o sa dispara si aia din bara fata saptamana viitoare...unul din variile motivele pentru care mi am luat logan e ca dupa 2006 au bagat butonu ala la portbagaj si nu mai stai cu cheia tot timpu, pe langa multe altele si nu renunt la el..o sa arate frumos vopsit, il vopsesc si pe ala alb si gata )sigpic
Comment
-
Originally posted by mary.bia66 View PostNu cred ca e asa mult de lucru , o puteai finisa si vopsi in maxim patru ore .
Felicitari pentru clean !
Abea astept rezultatul final .
Comment
-
Cica s a pus prafu pe topic pe aici, mai pun si eu 3 poze sa nu se spuna ca n am facut nimic..jante stoc pe cauciucuri de tractor, cleanu probabil il termin saptamana viitoare ca n am avut timp...l am zdruncinat, l am lovit, am mers peste tot..n are nici pe dracu, nu s a crapat, nu s a infundat , nu s a facut nimic, mai trebuie doar vopsit.
S a terminat si somaju deci probabil masina va mai primi maxim ceva modificari subtile si ieftine, in rest saracie...sper ca pana de 1 mai sa fie gata cum vreau eu sa ramana pe vara astasigpic
Comment
Comment