GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia uite cine si-a pus lupe...
    parca ziceai ca nu-ti pui tu lupe

Comment

• bravo, dar lasi si ornamentul ala ? sau doar lupa.. ?
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Nu se deregleaza nimic ca acolo mor ca le am gandit niste prinderi destul de fixe si o sa reglez lumina direct din lupa, nu mai are nici o treaba cu oglinda..ornamentu ramane pentru ca asa e facut, ca altfel se vede naspa ca am cam decupat mult din oglinda ca sunt mari lupele
        @Mishu: am zis ca nu dau bani pe lupe...avantajul locului de munca...si lupe si inca doua seturi de faruri pe care sa experimentez sa fiu sigur ca iese bine..sa vad cum se vede din toate partile, poate de sus se vad urat decupaturile, cine stie...nu cumpar xenonu pana nu sunt sigur ca o sa iasa bine
        sigpic

Comment

• Ete na, bine ca iti pui tu lupe repede. Ce uom )))
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Nu te speria ca inca sunt in probe ) singura problema la care nu am gasit rezolvare inca e cum sa trec lupa prin gaura farului fiindca e prea mica )
            sigpic

Comment

• Foarte frumos mult succes cu ele imi plac si cred ca o sa arate foarte bine masina.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• ms..n are rost sa fac posturi degeaba pe parcursu lucrarii..o sa revin cu produsu finit..ma gandeam daca tot am faruri de lucru sa fac ceva tiganeli cu leduri da parca nu prea e stilu meu )
                sigpic

Comment

• O sa fi cel mai "ochios " dintre loganisti .
                  Bafta in ce ti-ai propus si sa iese ce vrei tu.
                  Pune leduuuuuuri !!!!!
                  sigpicTransport marfa !

Comment

• Ms. Nu stiu cu ledurile, mai vedem pana la final...nu vreau sa iasa foarte mult in evidenta, si asa e problema cu lupele ca cica nu s legale, faru o sa fie negru, n am chef sa l fac pom de craciun sa sara n ochi la garda
                    sigpic

Comment

• joi,vineri intra in lucru marfa ...;)

Comment

• ooo perfect, abia astept
                        sigpic

Comment

• tu nu ai somn ma dimineata?
                          sigpic

Comment

• ce somn mah io incep munca devreme, nu ca alti lenesi :p
                            sigpic

Comment

• Coming up...bara spate de ph2..se pregateste frumos, se vopseste si saptamana viitoare e pe masina...sper sa fie si lupele gata saptamana viitoare...sdp-uleeeee cand vii tata ca innebunesc )
                              sigpic

Comment

• gata sefu venim promitem
                                daca toate merg bine pe 28 suntem la tine ete ca fac si versuri. ne auzim zilele viitoare la un telefon.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google