GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• yupiii..atunci mai astept sa mi aduceti si alea de la cosmin poate sa mi spuna cineva ce modificari trebuiesc facute la bara spate de ph2, ca am inteles ca atinge undeva sau ceva de genu..sau imi dau seama de diferente daca ma uit la bara mea?
    sigpic

Comment

• cica ar atinge la portbagaj dar nu ar fi asa grav...bagi cutterul sau flexul, dupa cat ai chef sa tai )
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• pai aia e..unde atinge? ca nu vreau s o vopsesc, s o pun si dupa sa tai cu cutteru sau sa astept sa vad unde zgarie vopseaua ca sa vad ce sa tai...
        sigpic

Comment

• atinge in colturile de la portbagaj , vezi tu la fata locului ce si cum .

Comment

• Am intrebat incolo si incoace si am inteles care e treaba vad maine
            sigpic

Comment

• O aranjai si mai bine daca faceai rost de un portbagaj de facelift.

Comment

• nu mi place deloc portbagaju de facelift...mi se pare ca arata mai bine in combinatia asta bara ph2+portbagaj si stopuri ph1
                sigpic

Comment

• Da nenea venim saptamana viitoare sigur la tine si iti aduc si marfa de la Cosmin
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Bara spate de faza 2 e posibil sa mearga montata si fara ajustari cu cutterul, ci doar din suruburi.
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Dada nu puteai sa editezi poza, sa ramana doar copanele, l-ai lasat si pe uratu ala care doarme in poza :P

Sa le stapanesti sanatos nea` GXG. Trebuia poza si dupa amortizoare sa vedem daca a mai coborat, ca tot in corcodus pare :P
                      sigpic

Comment

• o sa fie la fel de cocotata pana nu schimb cauciucurile..s a mai lasat putin..imi plac la nebunie amortizoarele yrman nu te umfla in pene, ca abia te am convins sa ti pui arcuri si acu te dai low :P ms dada pentru poze, abia astept sa va revad iar
                        sigpic

Comment

• Felicitari si sa ai parte de masinuta . Arata foarte bine cu acel portbagaj si ai grija la speedbump-urile alea ca sunt criminale).

Si inca o data multumim pentru gratarel, sper sa ne auzim/vedem in curand!
                          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• sa le soliciti cu placere ... trebuia sa-mi trimiti si mie ceva la pachet din gratar

Comment

• domnu, te astept la mare, dau si gratar si cazare )
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google