bravo geo, ai facut singur farurile? adica le-ai dezlipit tu?, si cum ai reusit sa nu vopsesti toata oglinda? ca si pe mine ma bate gandul sa-mi pun lupe si sa le fac exact ca la tine !!! Respect !!!
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
domnu mvp, farurile le-am desfacut si facut singur..in legatura cu oglinda, eu lucrez in service si iti dai seama ca am avut la dispozitie toate resursele pentru matuire/polishare/izolare/vopsire..sunt facute de vopsitoru meu da nu e greu..s-a izolat dupa liniile interioare ale oglinzii, daca desfaci o sa ti dai seama ...
ps: farurile sunt al dracului de greu de desfacut, chiar daca la mine era a doua oara.
LE: am facut si stopurile ca la carte, cu lac rosu cu perla poze mai greu ca nu mai am cu cesigpic
Comment
-
hai cu pozele ! parasolarul ala ai putea sa il schimbi si suportul de numar ..
appropo : e siecsi rau cu farurile astea, misto tare combinatia !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Azi GXGu' a implinit 4 ani si 70000 km asa ca in sfarsit am montat si eu frane de 16v si am schimbat si lichidu..se trece la sezonu de iarna, a trecut itp si asigurare, asa ca nu mai fac nimic anu asta...
Bilant pe 2011:
-jante ats cup
-lupe g3
-amortizoare+arcuri scurtate
-finala direct flow inox
-eleron luneta
-portbagaj clean
-stopuri rosii cu vopsea perla
La anu:
-resoftare
-cauciucuri 195/50/15
-incalzire scaune
-evacuare completa inox
-reparatii la caroseria ff stramba )Last edited by - Geo -; 1 November 2011, 20:23.sigpic
Comment
-
Bun asa Geo, investitii facute cu cap . In legatura cu caroseria hai nu exagera ca nu-i asa de stramba cum zici tu. Am vazut Loganuri de 2 ani care aratau jalnic, nu poti zice ca a ta arata naspa ca nu-i chiar asa. Usor usor o sa arate asa cum ai visat-o tu
Sanatate!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Starea actuala a masinii..mici modificari la bari...maine ajung si cauciucurile 195/50/15..urmeaza finisarea jantelorsigpic
Comment
-
Acum am vazut mai bine. Nu ti-ar fi placut sa scapi de acele nervuri de la bara ( bara spate ) ? nu zic, mie unu imi place mult cum arata dar poate ti-am dat o ideeFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment