GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ms ms
    @cos_min_i: astazi sau maine, imi vin piesele de pe chiulasa, sa iau si eu salariul sa o duc la planat si apoi sa scap de catalizator si sa fac softul, daca toate merg bine, luna asta e gata tot ce vreau eu...si apoi, nu stiu daca reusesc vara asta, da trebuie neaparat sa trec la 195/50..astea pe 205 ma chinuie mult..pana ajung intr-a treia zici ca sta pe loc
    @beci: la ce-ti trebuie poza cu luneta?
    sigpic

Comment

• nu vreau sa te dezamagesc dar la baza acestui motor aspirat stau cateva componente din care te poti juca ...

1. evacuarea
      2. admisia (de la corpul clapeta la supapele de adimisie)
      3. axa cu came ...

mai sunt dar trebuie "farmacie"

Ce sfaturi iti dau :
      -sa iei mai mult de 0.3 din chiulasa ...0.5-0.6 si esti ok
      -daca ai putea sa portezi admisia si evacuarea ar fi super dar cum ti-am zis e un pic riscant ... rezultatul raspuns mult mai bun la accelerare

Comment

• Cu evacuarea portata pe chiulasa si fara serpi nu face mare treaba, eu i-as recomanda si o galerie 4-2-1 pentru a obtine cuplu si raspunsul la acceleraie dorit+ ca el vrea ca masina sa mearga ok si de jos deci axa sport pica din prima pe admisia stock.
        Poate axa sport cu o admisie cu clapeta marita sa se miste si de jos.
        Last edited by al!n; 2 May 2012, 14:27.
        AG 16 Y M A

Comment

• Nu vreau sa se inteleaga ca vreau sa fac lucruri de mantuiala sau tiganile inutile...tot ce fac e pentru pot si nu ma costa..in speta, planarea, piesele noi, scosu catalizatorului...clar, catalizatoru il chinuie pentru ca am mers cu un renault 19 cu acelasi motor si fara cat si zici ca e alta masina - tinand cont ca e si mai grea- softu e infim ca suma...nu tintesc la ceva anume, gen sa traga de la 2000, sa traga sus, sa traga jos...daca din micile astea tweak-uri obtin o imbunatatire cat de cat e perfect, tinand cont de lipsa investitiei in bani, il consider un avantaj...daca pana la urma se dovedeste a fi placebo, n-am pierdut nimic, decat cateva ore de munca...
          @cos_min_i: nu e cam riscant sa iei peste 0.3? din ce-am vazut pe forum, toti care au luat 0.5, au cam renuntat in timp..nu vreau sa ma tina 500000, da nici sa moara dupa 50000...
          Last edited by - Geo -; 2 May 2012, 15:06.
          sigpic

Comment

• La ce au renuntat in timp?Eu, miu, bik avem luat 0.5-0.6mm si nu sunt probleme.Bik are peste 60.000km de cand are luat si inca merge foarte bine.
            AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by - Geo - View Post
              ms ms
              @cos_min_i: astazi sau maine, imi vin piesele de pe chiulasa, sa iau si eu salariul sa o duc la planat si apoi sa scap de catalizator si sa fac softul, daca toate merg bine, luna asta e gata tot ce vreau eu...si apoi, nu stiu daca reusesc vara asta, da trebuie neaparat sa trec la 195/50..astea pe 205 ma chinuie mult..pana ajung intr-a treia zici ca sta pe loc
              @beci: la ce-ti trebuie poza cu luneta?

Ca sa te orbeasca cu gzenon prin ea :P
              sigpic

Comment

• Imi place mandroaca
                Jantele trebuie sa le faci neaparat ca sa fie si mai sexy in poze
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• @al!n: poate am inteles gresit...
                  @yrman: nu fi rau..poate vrea sa zica ceva de stickere..stiu ca am cam pus spre final si poate e cam copie, da imi place per total...
                  @cicu: jantele se vopsesc in iarna..vara asta vreau sa le testez..daca ies bine cu ele din vara, le fac ceva frumos
                  sigpic

Comment

• le faci roz???
                    sigpic

Comment

• da da ..luscious pink
                      sigpic

Comment

• Niste poze de azi de pe circuit, si cu castigatoru
                        sunt 100 % mulltumit de felul cum s-a comportat masina pe viraje, opturi, cercuri, foarte prompta, o pun cum vreau..tre s-o fac doar mai fasneata pe linie dreapta
                        Attached Files
                        Last edited by - Geo -; 13 May 2012, 22:43.
                        sigpic

Comment

• ma dar e noul trent ATS cup

Comment

• da, da noi le am avut dinaintea ta )) oricum sunt diferite de ale tale...
                            sigpic

Comment

• sunt 5seturi care le stiu eu in club...

Comment

• E trend cu ET28 :P
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google