GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iar esti paranoic )
    sigpic

Comment

• Dupa niste calcule si verificari, am mai scurtat amortizoarele fata cu 1 cm ca sa stea cum trebuie arcul...e la fel de dura da nu troncane/bate ca inainte..am inlocuit si rulmentii de sarcina cu rulmentii SNR, daca tot eram acolo...mai am de remediat problema cu amortizoru spate ca imi sta pe creier cum bate
      sigpic

Comment

• Cele pe spate sunt modificate?
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• da, sunt...-3cm ca sa stea arcu cum trebuie si acolo
          sigpic

Comment

• Ia si de pe spate 2 cm din tija si va fi bine, garantez
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pe spate am -3 si sta bine, exact cum trebuie
              sigpic

Comment

• "mai taie din ele ... da-le dreacu" inca vreo 4-5 cm ...
                sigpic

Comment

• mah da dujman esti tu )
                  per total fata de stoc, pe fata e arc kw -1 spira si amortizor -4 cm duritate stoc si bara torsiune si pe spate arc kw -2 spire si amortizor stoc -3cm si bara de torsiune..abia acuma sta cum vreau eu masina
                  sigpic

Comment

• de ce zici ca sunt "dujman"?
                    Las ca vine ea iarna si o fac gip pe a mea, sa vezi ce seminte iti scuip pe plafon
                    sigpic

Comment

• Sall
                      Asi vrea sa te intreb si eu ceva daca nu te deranjeaza
                      -ai avut pana acum probleme cu politia "din cauza angelurilor albastre" ??(si eu le am la fel si asi vrea sa stiu la ce sa ma astept)
                      -spune.mi te rog cu ce ai lipit eleronu acela de pe luneta ?? am si eu unu si inca nu sunt hotarat cu ce sa il lipesc...de frica sa nu il pierd pe drum......multumesc anticipat.
                      CL 93 TAV

Comment

• Auras,eleronul il pui la un centru de montat parbrize, cu silicon special pentru parbriz
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• @aurash: eu l-am montat la mine la munca, exact asa cum zice mateo..angelu il am pe buton separat si nu cred ca l-am aprins de 10 ori de cand le am..
                          se pare ca masina isi cere tribut, daca ma hotarasem sa nu mai investesc..pe drum national, speedbump din ala inalt ca la treceri de pietoni, luat cu 120, rezulta jante cub, de la 60 n-o mai tin pe sosea...ce cauta asemenea sppedbump in mijlocu unui drum national, ma depaseste..cert e ca incepe sa mi se acreasca de tot..n-ai unde sa intretii o masina...
                          sigpic

Comment

• La agigea pe pod? ... era sa il iau si eu la blana pe ala .... Vezi ca la intoarcere o sa ai 2. La ambele capete ale podului. S-au tampit de tot astia frate.
                            sigpic

Comment

• ce sa fie? :d
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• sigur v-a fi alb
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google