GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se face Georgica al nostru baiat rau
    sigpic

Comment

• Salut.Te-am vazut sambata la bariera in Costinesti.Masina arata foarte bine,insa parerea mea este ca jantele ar arata mult mai bine in alta culoare.

Comment

• jantele nu sunt in nici o culoare, sunt doar in fuller sa le mai protejeze putin pana le vopsesc la iarna..momentan raman asa..
        sigpic

Comment

• cum merge lucrarea la noul look?

Comment

• Inca o poza spion )...
            Attached Files
            Last edited by gaby_laz; 9 August 2012, 01:13.
            sigpic

Comment

• mai nou, am paparazzi )
              sigpic

Comment

• Foare frumos a iesit .....As vrea sa vad masina live daca se poate cand o sa trec prin CT.

Comment

• mai trebuie aranjat, finisat si mai sunt niste chestii de montat..ai numarul meu, ma suni si vorbim
                  sigpic

Comment

• o fi bine, o fi rau...perfect nu e, da sunt multumit
                    update:
                    filtru aer K&N
                    eliminat tije incuietori interioare
                    s-a prins ecu dupa 3 luni ca n-are catalizator )
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Scoate pozitiile de la semnalizare ca sunt nenorocire:|

Comment

• io zic sa scot de tot luminile ca sunt degeaba ) sunt becuri portocalii, se vad chiar bine ziua, nu vad care e problema lor...
                        sigpic

Comment

• Nu prea vad estetica intre angel eye si becu ala portocaliu :-" ma bate la ochi pe mine unul .. (Este doar un sfat.. vad ca deja devii "acid")

Comment

• daca contorizez, am aprins angelu doar in poze, niciodata pe strada, ca e pe buton
                            sigpic

Comment

• Deci la 3 luni de la eliminarea catalizatorului se aprinde becul , ca eu tot astept si ma intreb de ce nu se aprinde .... la uni se aprinde imdeiat ,alti au zis ca dupa nu stiu cate luni se aprinde ...

Imi plac maxim jantele ....sunt niste jante foarte smechere
                              sigpic
                              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• nu..se aprinde doar daca mergi constant in aceasi turatie un drum mai lung..daca mergi doar prin bucuresti n-o sa ti se aprinda in veci..oricum la euro 3 nu se intampla nimic...jantele o sa fie smechere cand le vopsesc..da sunt f multumit de ele...rezistente ..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google