super neneaalta viata cu folii...poti si tu sa ti lasi ceva pe bancheta acum)eu unul fara folii numai pot...m am obisnuit cu eleia zi cat te au costat sprituitoarelea alea cortina si de la ce masina sunt?bft!
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
sprituitoarele inca nu le am luat...aia e lista cu ce a mai ramas da se potrivesc alea de pe 307 sau c4 cu mici modificari si sunt in jur de 40 ron maxim...da inca nu am banii...
jantele sunt ultimele lucruri pe care o sa le cumpar...arcurile cred ca o sa le schimb neaparat, da mai mult pentru stabilitate ca nu vreau s o cobor foarte mult...probabil vor fi weitec...si ca jante mie mi plac wolfrace katana sau chiar un set din alea originale de la dacia...nu vreau sa intoarca lumea ochii dupa ea, vreau doar sa fie practicaLast edited by - Geo -; 13 April 2010, 23:13.sigpic
Comment
-
@dani: lista aia e cu ce a mai ramas de facut din planurile mele..de acolo au disparut foliile :P
@icstrim:sunt spitate da nu sunt albe, sunt argintii..si asa le vreau..nu vreau jante albe..parca e prea mult
astea sunt:Attached FilesLast edited by - Geo -; 13 April 2010, 23:26.sigpic
Comment
-
nu te supara, dar eu zic sa mai cauti si alte modele! bafta in alegere!
Comment
-
Am inteles.
Eu imi doresc Wolfrace Kendo cel putin pe 16" pe negru bineintelesAttached Files
Comment
Comment