GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

super neneaalta viata cu folii...poti si tu sa ti lasi ceva pe bancheta acum)eu unul fara folii numai pot...m am obisnuit cu eleia zi cat te au costat sprituitoarelea alea cortina si de la ce masina sunt?bft!
    AdY_JmL_2015

Comment

Ai mare grija la jante, vezi ce alegi, sa nu te grabesti! E cea mai costisitoare si aproape cea mai de efect operatie, alaturata arcurilor, devine trenduala.

Succes!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

sprituitoarele inca nu le am luat...aia e lista cu ce a mai ramas da se potrivesc alea de pe 307 sau c4 cu mici modificari si sunt in jur de 40 ron maxim...da inca nu am banii...
        jantele sunt ultimele lucruri pe care o sa le cumpar...arcurile cred ca o sa le schimb neaparat, da mai mult pentru stabilitate ca nu vreau s o cobor foarte mult...probabil vor fi weitec...si ca jante mie mi plac wolfrace katana sau chiar un set din alea originale de la dacia...nu vreau sa intoarca lumea ochii dupa ea, vreau doar sa fie practica
        Last edited by - Geo -; 13 April 2010, 23:13.
        sigpic

Comment

katana sunt cele albe spitate??mie acelea imi plac cum are ''alba ca zapada''dau super pe a ta;)
          AdY_JmL_2015

Comment

Sunt eu mai chior asa de sine, si nu vad eleronul discret, pui o poza pe care se vede mai accentuat?

Comment

@dani: lista aia e cu ce a mai ramas de facut din planurile mele..de acolo au disparut foliile :P
              @icstrim:sunt spitate da nu sunt albe, sunt argintii..si asa le vreau..nu vreau jante albe..parca e prea mult
              astea sunt:
              Attached Files
              Last edited by - Geo -; 13 April 2010, 23:26.
              sigpic

Comment

nu te supara, dar eu zic sa mai cauti si alte modele! bafta in alegere!
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

nu ma supar tot as ramane la ideea originala de jante de prestige..sau tipu de jante care sunt pe sandero
                  sigpic

Comment

negre nu vrei ? niste volfrace ? intreb doar !
                    sigpic

Comment

Am inteles.
                      Eu imi doresc Wolfrace Kendo cel putin pe 16" pe negru bineinteles
                      Attached Files

Comment

nu stiu ce sa zic de negre...ar fi o idee, da nu lucioase...oricum ceva nu cu foarte multe spite...poate un gri sobolan...veniti cu niste idei daca aveti
                        sigpic

Comment

sunt frumoase si alea gri si cele negre...dar cred ca tot mai bine ii sta pe a ta albe spitateiar decat cele originale...mai bine incearca altceva daca tot ai bani aia...
                          AdY_JmL_2015

Comment

n am banii aia jantele o sa fie cadou de absolvire in limita a 300 de euro
                            sigpic

Comment

ce dracu ai facut ma ? ai dat spargere de banca ? ) hai ca i-ai schimbat aspectu ....si cu jantele rezolvam...maine seara ia o cheie la tine si mergem

Comment

nnu te chinui acum sa le iei....asteapta sa ajungi la tulcea....si ai acolo de unde sa iti alegi....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google