GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

doresc sa se inchida aici...masina n-o sa mai aiba parte de nici o modificare si n-are rost sa folosesc spatiu degeba...a avut un accident, o s o repar si n-are rost...degeaba vrei sa faci ceva frumos daca ti o distrug altii..drive safe!
    sigpic

Comment

Imi pare reau sa aud asta, intr-un fel ai mare dreptate cu ceea ce zici dar astea sunt riscurile. E rau lovita masina? poti pune niste poze? Numai bine!

Comment

e praf toata fata...trebuie schimbat tot....
        sigpic

Comment

wow...imi pare chiar foarte rau pentru tine!serios!si de munca ta!nu suport astfel de vestioribile...si cine a fost de vina?daca cel care a intrat in tine!nu o faci pe asigurare?sau cum sta treaba?
          AdY_JmL_2015

Comment

imi pare fffrau...nu merita asta abia o facusei si tu .
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

am fost io de vina ca am fost fraier si nu l-am izbit in plin pe dobitocu care mi a taiat calea si am zis sa fiu baiat bun sa l evit..si el a fugit fara vreo zgarietura...
              sigpic

Comment

cum a fugit:-O ii mai era functionala masina...bine ca nu ai patit nimic...
                AdY_JmL_2015

Comment

eu am evitat dobitocu si m-am proptit intr un jeep parcat in strada...ala a fugit si asta cu jeepu era mare bastan..deci eu sunt de vina si asta e
                  sigpic

Comment

e bine un singur lucru...k u esti bn ...fierul se repara... nu te supara pa mine da spun adevaru...

numai bine

Comment

cea mai mare ciuda a mea e ca pierd plecarea la tulcea (
                      sigpic

Comment

si cf...?inteleg ca nu ai bani s o repari...o dezmembrezi?
                        AdY_JmL_2015

Comment

o repar, o vopsesc complet alba...doar ca treaba asta o sa aduca repercusiuni mari cu banii de a lungul timpului tin prea mult la masina asta ca sa renunt la ea
                          sigpic

Comment

fa ti casco neaparat pe viitor...
                            AdY_JmL_2015

Comment

nu cred ca isi mai are rost casco...e deja prea tarziu...masina reparata, revopsita, modificata..o sa ma mai asigure pentru un mare ciuciu pentru o mega suma probabil
                              sigpic

Comment

imi pare rau pentru tine, bine macar ca nu ai patit nimic...

tine capu sus... bafta
                                http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google