GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• din pacate nu a picat cum am vrut, desi s-au scutit multi bani prin manopera si vopsit, ne-a tras in jos un lonjeron mai vechi neindreptat bine care a tras mult celalalt lonjeron si din pacate directia nu e ok, mai punem pe lista si o bascula cu cap de bara si bieleta

acum speram la un cadru motor drept

azi s-a lucrat ceva la ea, s-a scos bara, aripa si capota
    s-a cumparat si montat capota
    in portbagaj asteapta la vopsit traversa, bara, armatura, aripa, si farul

amr un proiector + problemele la directie
    Attached Files
    sigpicMy ride

Comment

• Hai ca incet, incet o faci si o sa te bucuri iar de ea. Bafta!

Comment

• m-am resemnat...cat o costa si ce o fi de reparat, asta e...sper doar s o pot folosi dup aia ca pe o masina normala...daca nu, nu stiu ce o sa fac mersi de incurajari
        sigpic

Comment

• hai ma ca incet incet prinde contur;)poate o faci intr o saptamana...dupaia casco neaparatvreo 11-13 mil mi se pare ca e...decat sa dai acum nush cat...mai bine 13 pe an
          AdY_JmL_2015

Comment

• tot vroiai sa o faci u alb-negru...lasa-i capota neagra asa cum e...sau arunca-i un autocolant pe ea e mai ieftin de cat sa o vopsesti :P

Comment

• pai capota cred ca o colantez gen imitatie de carbon..asa neagra arata bine in poza, da e zgariata ca au tarat o aia prin depozit cand o sa am o suma finala vad exact ce vopsesc sau nu..inca nu stiu exact ce cauzeaza problema...oricum lonjeroanele tre sa le indrept/schimb pe amandoua si armatura la fel...probabil la directie o sa schimb cam tot...nu stiu..vedem saptamana viitoare verdictu...macar vin maine la tulcea
              sigpic

Comment

• pai daca nu veneai nu mai dadeai ochii cu noi.... ...

Comment

• dupa cum am banuit, trebuie schimbat cadrul motor si da m-ajuns la 8000 de ron am comandat toate piesele...saptamana viitoare intra la reparat...da la final o sa fie o mare surpriza
                  sigpic

Comment

• XXX dar daca iti cumperi alta nu iesi mai ieftin?
                    sigpic

Comment

• Originally posted by yrman View Post
                      XXX dar daca iti cumperi alta nu iesi mai ieftin?
                      cum sa ies mai ieftin? ca modelu de baza e 6000 plus alte taxe..si aia nu e masina..si sh nu stii ce cumperi..nu ma costa doar reparatia atat, o sa aiba niste imbunatatiri..
                      sigpic

Comment

• Ba frate, deci ori zici acum, ori te excludem de pe forum
                        Hai ca nu mai rezist, zi ce si cum modifici Pui un V8 sau ce?

Comment

• dupa asta neaparat sa te duci dracu la biserica si sa ii faci casco !

Comment

• Sa ma duc DRACU la biserica..bravo mah logane

asa fac oricum ca nu mai scap de mama..dani..low low low si nu numai :p
                            sigpic

Comment

• Deci te rog invata sa formulezi propozitia, da? Daca nu spuneai "si nu numai" te si lasam in pace, dar asa te mai interoghez, deci astept in continuare lista modificarilor Hai, baga mare...

Comment

• eee uite ca nu spun nimic mai mult
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google