Succes mult .... Sa iasa asa cum trebuie si pe sufletul tau! Iti pumnii din nou sa stii!
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
Si imagini din timpul masacrului..prima parteAttached Files- DSC00750.JPG (423.0 KB, 212 views)
- DSC00751.JPG (490.9 KB, 211 views)
- DSC00752.JPG (491.3 KB, 208 views)
- DSC00754.JPG (526.6 KB, 203 views)
- DSC00755.JPG (539.3 KB, 201 views)
- DSC00756.JPG (538.6 KB, 148 views)
- DSC00757.JPG (471.7 KB, 130 views)
- DSC00758.JPG (511.5 KB, 127 views)
- DSC00759.JPG (531.7 KB, 129 views)
- DSC00760.JPG (468.1 KB, 133 views)
- DSC00761.JPG (487.3 KB, 141 views)
- DSC00762.JPG (510.1 KB, 139 views)
sigpic
Comment
-
maine poimaine cu restu..nu e chiar asa de nasol...partea proasta e ca trebuie demontat absolut tot ca sa indrepti sau ca sa schimbi ceva...am taiat si suportu la baterie ca sa indrepte lonjeronu da macar am cadru motor nou de uzinasigpic
Comment
-
Mama mama ce e acolo imi pare sincer rau de ceea ce s-a intamplat surorii masinii mele.
Dar cel mai groaza imi e si ma doare sincer ceea ce vad ca se lucreaza cu AUTOGENUL.
In ce service te-ai dus frate nu e posibil asa ceva daca e reprezentanta m-au dezamagit profund.
Deci ai foarte mare grija la ceea ce faci acolo ca e bine deloc ceea ce ii fac.
La ce lovitura ai avut tu se putea lucra lejer fara nenorocirea aia de autogen si crede-ma pe cuvant am lucrat si lucrez in domeniu.
Iti urez succes si sper sa nu te superi pe mine ca ti-am scris ceea ce ti-am scris da chiar imi pare rau de masina pentru ca e ca a mea si aproape identica.
Si inca ceva spunei meseriasului care din pacate nu prea e sa polizeze bine toata suprafata pe care a pus autogenul si sa dea cu grund bine pe acolo si apoi sa bage ceara la greu in lonjeroane pentru ca altfel s-ar putea sa ai neplaceri.
Last edited by B-53-SDP; 9 May 2010, 23:30.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
@sdp: stiu ca nu e bine cu autogenu, dar din pacate chiar era imposibil, tinand cont starea in care era contorsionat metalul...partea cu polizat si ceara si restu s a facut deja doar ca n am mai facut eu poze dupa...nu e reprezentanta, dar am mare incredere in ei, ca am vazut cu ochii mei cum lucreaza si ce masini au facut..oricum mersi de sfaturi
@bleizer: mai citeste si tu in detaliu..am facut-o alba, si acuma o s o fac iar la fel poate mai adaug putin negru )sigpic
Comment
-
continuare...s-au terminat cu sudurile..urmeaza umplut tot cu terosol, mastic, grunduit si vopsit tablaria de dedesupt apoi montate toate la loc...si intr un final vopsite bari, aripi si capota ...sigpic
Comment
-
Din ce vad eu pana acum e ok din poze pare la linie acum e partea cea mai grea vopsitoria.
Ce alb ai pe ea ma refer la codul de culoare 369 sau 11A ?
Sa iti faca vopsea dupa cod chiar daca o sa se vada o mica diferenta in timp acea diferenta va disparea si sa nu faca ei modificari ale retetei ca nu o sa iasa bine.
Si grija cum vopsesc barile sa nu se cojasca. Sa dea cu tot ce trebuie pe ele fara sa fure din materiale.
Bafta in continuare.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
vopseaua se face dupa codu de pe usa..nu stiu exact sa ti zic care e...nu da nimeni buleala pentru ca ii stiu pe oameni si suntem prieteni, nu sunt doar client...bara dinainte tot el mi a facut o si tot s a rupt in accident si bara cu vopsea a ramas intreaga plus ca oamenii fac numai bmw-uri, audi s8, d astea scumpe...si o sa mi o vopseasca cu aceasi tehnologie la masinile frantuzesti oricum nu nimeresti culoarea perfect, da nu diferenta e problema ci calitateasigpic
Comment
-
E ok atunci da numai ca te contrazic putin ca si frantuzele le nimeresti la culoare daca esti meserias da banuiesc ca sunt daca ai tu asa mare increde in ei.
Asa cum am mai spus eu sunt mai maniac asa de fel si daca nu imi place mie nu e bine.
Lasa sa fie bine ca sa nu fie rau.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment