E alt calandru pentru bara de MCV. Dar nu mai pune, arata muuult mai bine fara ;)
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
salut. bara de mcv e putin mai lunga acolo unde vine bagheta aia de crom. asa ca nu te mai chinui daca o ai de pe berlina, ca nu o sa intre acolo.
am si eu o intrebare. textilul de pe usi l-ai facut cu spray normal negru? s-a zgariat cumva? ai regretat ca le-ai vopsit?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
e spray normal negru, dar e duplicolor...mai multe maini pana se uniformizeaza ca lumea..neaparat vara la mega caldura...vopseaua nu se ia nici daca zgarii cu unghia...i am pacalit pe toti ca e model kiss fm....eu daca ating si mai raman pete, am un burete impregnat cu silicon cu care dau bordu si plasticele si dau si acolo si isi revine culoarea la loc...s a impregnat foarte bine vopseaua in tesatura...doar cu diluant o mai dai jos de acolo...si nu, nu regret deloc, schimb mult aspectu, desi e ceva simplu..numai bine..
@marius: daca te tii de cuvant si te ocupi tu de colantare, le pun ca sunt cam stangaci la colantat plastice..si daca ai comentat tu la mine pe thread inseamna ca e ceva de masina asta
ps: aia cromata o am colantata negru si vroiam s o pun ca sa fie in ton cu pleoapele...da cred ca o sa colantez direct pe bara...Last edited by - Geo -; 21 May 2010, 21:53.sigpic
Comment
-
exact. mai bine colantezi direct pe bara.
mersi pentru explicatii. eu am vopsit polita de boxele spate saptamana trecuta si acuma mi-ai dat si tu o idee sa fac si usile. faza e ca nu mai am duplicolor ca l-am consumat tot pe polita. am alt spray negru mat. crezi ca altceva nu rezista la fel de bine? arata mult mai bine cu negru decat culoarea aia care nu stiu ce culoare e ...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
arata fenomenal !!! arata mult mai bine cu capacele astea si cu arcuri ... bafta !!!
Comment
-
@rmj..nu stiu de restu, da duplicolor e duplicolor polita o s o vopsesc si eu da tot asa la vara...eu partile alea le am avut gri fara picatele pune si tu , te rog o poza cu polita vopsita ca vreau sa vad si eu cum a iesit...
@LmtdEdition: mersi la fel ;)sigpic
Comment
-
intra la mine la my ride ca am pus poze azi.
tu zici ca duplicolor e duplicolor...dar mie nu-mi spune mai nimic numele lasa. dau cu spray-ul care il am si daca nu tine cumpar un duplicolor si repar
mersi de sfaturi si idei.
LE: am pus aici doua poze care am uitat sa le pun la my ride.Last edited by B 83 RMJ; 21 May 2010, 22:10.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
duplicolor ar trebui sa ti spuna cea mai buna marca de vopsele la spray
n are de ce sa nu tina, ca practic materialul absoarbe vopseaua, nu e ca si cum sa se crape sau ceva ca pe plastic...da daca de asta am folosit mereu, pe asta il recomand
mersi de poze, o s o fac si eu da dupa licenta...sigpic
Comment
Comment