GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cred ca mai bine ar arata asa

PS:e o greseala mica la roata fata
    Attached Files
    Last edited by Mishu; 20 June 2010, 00:15. Reason: S-a remediat:)

Comment

• mishule ma bagi in boala dupa cum am mai zis : bad boy: never; bara n-o tai sa i pun plasa...jantele frumoase, da vreau sa fie cat de cat clasic si mie imi plac mult jantele de prestige...si la faruri doar sa am o nebunie temporara si daca o am probabil ca bag d alea cum are SDp-ul
      sigpic

Comment

• Mda parca a doua poza arata si mai bine. Oricum o vrei sau o vei face va arata bine cu siguranta.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• ce sa mai cauta-ti angel eyes si jante ... va arata super marfa !

eu zic ca nu prea merita sa dai bani pe jante de prestige ! ... mai strange bani si ia-ti ceva frumos ...parerea mea ! ...sper sa nu te superi
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• 1. mishule ce marca sunt jantele alea?
            2. nu vinde nimeni niste fete de usi de prestige ph1?
            3. am zis ca nu vreau sa fac nimic doar pentru aspect, atata timp cat nu are si un rol functional..ma refer din punct de vedere al costurilor...lucruri minore care schimba aspectu si se pot face singur le fac...asta cu bad boy si portbagaj clean sau angel eyes sunt costisitoare si doar de aspect, tinand cont si de situatia financiara actuala si probabil viitoare...nu zic ca nu arata bine, doar ca nu le vad rostu
            4. jantele de prestige mi au placut dintotdeauna, da nu sunt 100% hotarat pe ele..oricum mai mari de 15 nu pun si astea or sa fie intr un final departe, deci nu ma chinui sa caut altceva)
            sigpic

Comment

• jantele sunt enkei!

Comment

• hmmm...frumoase, da cam scumpe si nu gasesc sa aiba pe 15..deci nu
                sigpic

Comment

• Frumusel golanu bv spor!
                  Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

• superbe ceasurile!
                    Keep It Real! Keep It Simple!
                    sigpic

Comment

• ms xkn...ceasurile vor suporta mici modificari, da nu stiu cand...
                      sper ca in weekend sa montez manerele de usi de ph2 pe fetele din fata si saptamana viitoare sa ajung sa colantez plafonu si buza barii negru mat...si dupa mai vedem
                      si sa fac si casco intr-un final
                      sigpic

Comment

• dupa ce ca e vara asta cum e si nu ai nici a/c iti colantezi si plafonu negru
                        sigpic

Comment

• sufera baba de frumusete...tu tine cont ca pe mine m apuca sa fac multe da nu se concretizeaza toate...e o treaba de moment..daca ma apuca nebuniile il fac si gata..daca nu, n o sa fie...vedem..plus ca n am bani de el..da un filtru de particule ar fi bun contra prafului
                          sigpic

Comment

• Cum ai schimbat luminile la ceasurile de bord? Si eu as dori sa ii pun tot asa la viitorul logan, dar la CB i-as pune albastru.

Comment

• in principiu se inlocuiesc ledurile din bord cu altele de diferite culori in functie de ce vrei da tre s o faca cineva care se pricepe..gasesti pe forum multi baieti care fac asta, de prin toate colturile tarii
                              sigpic

Comment

• au venit filtrele, gata...nu te mai agita atat cine monta azi filtru pe ploaia aia...desigur eu )) daca ai drum azi pe la mine, ma suni sa ti-l dau
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google