GXGu' Glacial :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vin vin...si asa am planuri mari weekendu asta )
    sigpic

Comment

• am reusit si io sa montez manerul de ph2 pe usa soferului dupa ore de inundatii..da tre sa l fac negru ca argintiul ala n-are nici o treaba la mine in masina maine sper sa reusesc sa l pun si pe celalalt si sa montez filtrul de polen
      Attached Files
      sigpic

Comment

• bai sincer...fa ceva cu marginea aia de sus..adu-o la linie..ca nu prea da bine

Comment

• marginea de sus se continua cu o bagheta pe care nu o am, asa ca merge si asa sau daca are cineva o idee mai buna, sunt deschis la propuneri
          sigpic

Comment

• salut .... propunere? poti sa il dai jos.... dupa parerea mea e ca nuca'n perete
            Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• nu o sa l dau jos pentru ca e mult mai practic decat gaura aia ca la caruta pusa acolo...cand o sa fie negru o sa arate altfel...si nu se stie, poate fac rost si de baghetele alea care mi lipsesc intre timp l am montat si pe cel de la usa pasagerului si poate pun si fltru de polen astazi daca e timp...poze mai pe seara
              sigpic

Comment

• am montat si filtrul de polen azi..prima impresie..nu ma mai dor ochii la drum lung ca inainte, deci probabil isi face treaba...da pe treapta 1 nu prea mai baga aer deloc
                de manere sunt foarte multumit..sa vad cum le stilizez cat de cat sa para mai la locu lor
                Attached Files
                sigpic

Comment

• am colantat manerele si buza barii fata...nu prea sunt multumit de ce a iesit pentru ca a stat in soare si s a incretit X( da pentru moment raman asa ca am ramas si fara folie si n am nici timp..
                  scuzati calitatea pozelor
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• bravos domnu
                    arata bine(mai ales bara)

Comment

• vezi, cand ti-am zis sa le vopsesti....oricum, arata bine asa. i like it
                      p.s. : nujtu ce aeroterma ai tu...dar asta batrana a mea inca sufla la prima treapta
                      sigpic

Comment

• sufla si la prima treapta destul...da il uitasem io pe dezaburire
                        si cred ca o sa le vopsesc mai incolo
                        sigpic

Comment

• are careva cumva din intamplare, desenul loganului in autocad?D
                          sigpic

Comment

• geo, daca faci rost , sa imi dai si mie te rog ! merci
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• am mcv-ul in autocad, da as vrea berlina...daca nu fac rost pana marti il fac eu
                              sigpic

Comment

• arata bine bara ... chiar interesant

la mai multe

vezi cu licenta aia
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google