Ah,da,nu am fost eu atent cand mi-ai zis
GXGu' Glacial :)
Collapse
X
-
s a pus prafu pe aici...
azi m am stickerit oficial cu numele trupei de nebuni
si am vopsit manerele de ph2 negru mat...sper sa tina, daca nu le si lacuiesc...stau cu 2 amortizoare monroe pe gaz in casa de vreo luna si tre sa le montez ca cel de pe dreapta e praf..ceva impresii de la cei care au pe gaz , va rog
si mai urmeaza niste surprize, numai sa fie timp si banisigpic
Comment
-
Pai se aud cand lucreaza(psst,psst ) si daca zici ca ai mers ceva cu ele varza o sa-ti placa cu noile amortizoare.Poate e doar efect placebo,dar mi se par mai ferme decat originalele.Eu am sachs dar tot pe gaz sunt.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Bilstein B8 si ai terminat nebunia, intreadevar scapi de piatra de la rinichi dar o sa ai stabilitate si mai buna. Succes mai departe ca tare sexy e madame a ta
p.s Pun pariu ca acum apare si stresul si ma contrazice se stie el cineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
cu pleoapele e o treaba mai ciudata...ele au fost gandite pentru faruri originale si in timp farurile mele au ajuns sa fie ambele chinezarii, in consecinta nu se mai potrivesc ca lumea..fara ele e si mai naspa ca am un luft putin cam mare intre bara si capota si pare foarte gol asa sa vad, poate gasesc vreo solutie
cic-ule, amortizoarele le schimb de nevoie, nu stiu ce sa zic de alea sport, nu vreau neaparat sa fac pilaf de organe..au fost moca, daca dadeam bani, probabil ca m as fi orientat pe bilstein totusi, ca ma manancasigpic
Comment
-
Originally posted by icstrem_no1 View Posthai surprinde ne cu ceva-ul ala care te laudai...ca pana acum nu vad mare schema fata de inainte
1. arcuri weitec + masina incarcata full, portbagaj+ spate...imi place cum arata si cum se aseaza, gen H&R asa , da abia am trecut denivelarile de la mine de pe strada, deci ma bucur ca am ales Weitec
2. arcuri weitec +masina goala
3. nici modificare, doar stricaciuni ) s au gandit romanii ca ar fi mai bine portbagaj clean si m au lasat fara sigla, plus ca instalatia la oglinzile electrice m a lasat complet, nu mai merge nimic , amortizoarele tot nu le am montat sper sa le rezolv cat de curand...sigpic
Comment
Comment