Aceasta este rola si cureaua mea de distributie cu care a venit din fabrica.mecanicul a zis ca mai mergea lejer 10.000.
FLR Ul Meu
Collapse
X
-
-
Originally posted by FLR View Postulei MOL dynamic 2t pun 50ml la 20l motorina.
Am efectuat si ITP zilele trecute...trecut fara probleme(nu am schimbat nimic la directie pana acum) cu soft dimsport stage1 + o spira la westgate.
la stilu tau batranesc tre sa te tina pana la 150 km )Its just a car ...
Comment
-
Poate merge si 20000, dar Flo, merita riscul? Mai bine schimbate la timp si esti sigur ca ai ce trebuie pe masina si nu te lasa in drum...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Radu cat tin piesele sa tina apoi schimbam )
Flo ai dreptate deaia am si schimbat kitu pt ca am trecut de 4 ani si am 63500 acum stau linistit o perioada.
Cosmin nici eu nu am schimbat pompa acum.poate la 120.000.E bine ca nu face span eu am curatat preventiv rezervorul.
Comment
-
Sa mai stergem praful de pe aici )
-montat termometru
-colantat consola
si o poza cu nr de km
Comment
-
Ceva sa mai stergem praful :PAttached Files
Comment
-
Sa mai sterg putin praful :-)
Masina a mai adunat km...i am facut revizia ulei si filtre inca nici o problema la directie.Attached Files
Comment
-
Din martie pana acuma numa ~3300km ? Putin
Ti-ai tras furtune din rezervoarele de la Mol pe sub pamant ?
Lasa ca am eu probleme la directie si pentru tine, ca mi frica sa ma mai urc in masinaPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
@ Ms Cosmin Dany
Kubala7 am folosit mai mult bicicleta pe timpul verii.Iar rezervorul e mereu blocat pe plin
Comment
-
si ? te dai mare? si la mine sunt tot pe plin ... la amandoua .. si una din ele are rezervor cat doua loganuri )
arata bine masina ..ingrijita , intretinuta
pana pe la 120.000 nu ai probleme cu directia fii linistit in felul cum mergi tu cu ea
daca vrei probleme pune suspensie sport )Its just a car ...
Comment
Comment