My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari pentru masina, sa te poarte fara griji, ca si pana acum, oriunde vei dori!
    Bafta la modificari! Sunt curios cum vor iesi fetele de usi montate complet
    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

• mersi si tie la fel.

Comment

• revin cu niste poze noi,cu manerele montate,si un nr frumos de km fara a schimba nimik,am duso azi la o mica constatare si surpriza am un pic joc la roata din stanga mai exat imi joaca un capat de bara cel de la directie si am gasit original la 180 la 70 si 40 ce ma sfatuiti.
        Attached Files

Comment

• dinala cu 40, am acu pe masina de 1 an pe drum de CS si mai merge....am avut si cu 70 si tot 1 an m-a tinut.....dinala de FITZE nu mi-am luat niciodata
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• mesi de sfat asa o sa fac atunci,nu ma arunc la fite,dar trebuie facut si unghiu de fuga nu.

Comment

• Superba masina,se vede ca iti place curatenia,am si eu o intrebare cu ce anume ai prins difuzorul de aer?

Comment

• mersi,difuzorul l-am prins cu negrese,pun si o poza.
                Attached Files

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                  mesi de sfat asa o sa fac atunci,nu ma arunc la fite,dar trebuie facut si unghiu de fuga nu.
                  da clar, si sa fii cu ochii pe volan cand iesi de la unghi ca unii au obiceiu prost sa lase volanu umpic stramb!
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• mersi de sfat,asa o sa fac.

Comment

• azi mi-am achizitionat o pereche de capeti de bara,am facut o alegere buna ca am ales marca asta.
                      Attached Files

Comment

• mda draguta si ingrijita masina...dar are un spate...pom de craciun...asta o strica ca e cam impopotonata cu briz brizuri...
                        AdY_JmL_2015

Comment

• mersi si a ta arata bine,la care briz brizuri te referi,puctele alea rosi le-am incercuit sa ii arat lui bobogdan cum l-am prins.

Comment

• am facut o mica modificare,am schimbat paravanturile cu unele bune,cel putin eu unu sunt multumit,ce ziceti merita.
                            Attached Files

Comment

• azi mi-a venit si incalzirea in scaune,revin si cu pozele montate
                              Attached Files

Comment

• De unde si cat a costat incalzirea?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google