Ce sa se arda , doar e o rezistenta , la mine merg perfect!
My HCB
Collapse
X
-
dracia dracu,acuma seara sa mai verific daca se mai aprind becurile de la butoanele de incalzire,si surpriza merg perfect,ce o fi avut nu stiu,inportant ca merg pt cat timp nu stiu,sper definitif,si-a pus cineva incalzire si pe spate,ce ziceti merge,mar bate gandu,ce ziceti.
Comment
-
azi mi-am facut ceva timp si am mers cu masina la servis,am schimbat capeti de bara ca de doua zile o inceput sa imi bata cel din dreapta cam tare,plus unghiu de fuga facut,cel din dreapta era praf mi-a zis mecanicul si cel din stanga batea putin,in rest totul e ok la directie,pun niste poze cu capeti de bara uzati si cei noi.
Comment
-
alaltaieri mi-ai facut plinul la peco,mai aveam vreo 12 litri,si i-am spus baiatului ca vreau plinul si surpriza a mai intrat 58 de litri,adica in total 70 litri,n-am zis nimik,baiatul mi-a zis ca mai am un rezervor de 15 litri,e adevarat,am plecat la drum lung,resita timisoara ungaria slovenia si italia in total 1275 km,mergand cosnstant cu 90-120-140,si am scos un consum de 4,6,ma uimit masina eram 3 persoane plus bagaje,cei 1275 de km mia mancat in total 58 litri,am ajuns cu plinul pana la destinatie,si mi-o mai ramas 2 lini.asa consum sa tot manance nu.
Comment
-
iara a inceput problema cu becul de la butoanele de la incalizre unu merge iar celalatul nu merge,cel din dreapta nu mai merge ce ai avea,puin si 2 poze cu o masina superba.
Comment
Comment