My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sa se arda , doar e o rezistenta , la mine merg perfect!
    sigpicTransport marfa !

Comment

• azdiminiata le-am probat si a fuctionat,problema e cu becul de la buton inainte imi ardea la pozitie acuma nu mai arde ce a putea fi,pana la urma cred ca anulez firul ce duce de la bricheta la buton si sa ramana numai plus si masa.

Comment

• Cum sa ramana numai + si masa ?
        Ori ai plus ori minus.
        Firul care intra in buton are aceeasi polaritate ca si firul care iese.E acelasi fir doar ca e intrerupt de buton.
        sigpicTransport marfa !

Comment

• pai renunt la iluminarea butoanelor de la incalzire,adica firul de la bricheta care l-am dus la la A1,ramane doar firul de la plus cel din tablou,si firul minus ce l-am prins de scaun.

Comment

• dracia dracu,acuma seara sa mai verific daca se mai aprind becurile de la butoanele de incalzire,si surpriza merg perfect,ce o fi avut nu stiu,inportant ca merg pt cat timp nu stiu,sper definitif,si-a pus cineva incalzire si pe spate,ce ziceti merge,mar bate gandu,ce ziceti.

Comment

• sal
              eu am si pe spate pusa pe locurile laterale dar merge si pe mijloc pusa daca vrei
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• da,mersi frumos,dar de unde ai tras curent,as pune si pe mijloc dar asta ar insemna sa mai iau cu cineva inpruna.

Comment

• azi mi-am facut ceva timp si am mers cu masina la servis,am schimbat capeti de bara ca de doua zile o inceput sa imi bata cel din dreapta cam tare,plus unghiu de fuga facut,cel din dreapta era praf mi-a zis mecanicul si cel din stanga batea putin,in rest totul e ok la directie,pun niste poze cu capeti de bara uzati si cei noi.
                  Attached Files

Comment

• am uitat sa spun ca,capeti de bara sor schimbat la 82000km,prima oara,sun curios sa vad ca cati km o sa ii schimb pe astea.

Comment

• alaltaieri mi-ai facut plinul la peco,mai aveam vreo 12 litri,si i-am spus baiatului ca vreau plinul si surpriza a mai intrat 58 de litri,adica in total 70 litri,n-am zis nimik,baiatul mi-a zis ca mai am un rezervor de 15 litri,e adevarat,am plecat la drum lung,resita timisoara ungaria slovenia si italia in total 1275 km,mergand cosnstant cu 90-120-140,si am scos un consum de 4,6,ma uimit masina eram 3 persoane plus bagaje,cei 1275 de km mia mancat in total 58 litri,am ajuns cu plinul pana la destinatie,si mi-o mai ramas 2 lini.asa consum sa tot manance nu.

Comment

• Cu supraplin cam vreo 68 de litri intra in rezervor,aceeasi chestie am facut si eu prima linie a disparut dupa vreo 400 km ,am crezut ca sa defectat sonda care indica nivelul de carburant.
                        sigpic
                        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• asa si mie dupa 400km mi-a disparut prima linie.

Comment

• ar fi bine sa consume mereu asa putin

Comment

• nu mas supara daca ar consuma si mai putin

Comment

• iara a inceput problema cu becul de la butoanele de la incalizre unu merge iar celalatul nu merge,cel din dreapta nu mai merge ce ai avea,puin si 2 poze cu o masina superba.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google