My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atradevar este mult de treaba dar se merita pentru-ca arata bine . Sta luminat permanent cu pozitia pusa sau il poti opri/deschide separat?

Comment

• da sta permanent cu pozitia pusa,si becul de la schimbator si becurile de la butoanele de la incalzirea in scaune.

Comment

• Salut , arata misto ,dar sunt curios cum ai tras firele fara sa scoti "maciulia",cred ca ti-a venit rau,numai bine si bafta in continuare!

Comment

• mersi adil si a ta arata bine si tie bafta in continuare,cam greu dar a mers,pt ca eu nu am putut scoate schimbatorul,am incalzit o sarma la cald si apoi am strapunso pana jos apoi tras firele,cam doua ore pana am tras firele.

Comment

• problema e ce praguri sa pun pe masina,cele originale de la dacia sau cele de pilot facute din fibra.
            Attached Files

Comment

• Salut,cred ca cele de la Pilot sunt cu mult peste cele originale,in ideea de a iesi din standardele Dacia,ceva mai special,bafta in continuare,i-mi place masina!

Comment

• mie sincer imi plac cele de la Dacia, sunt mai finute, cele de la Pilot merg daca pui si kitu-ul de la ei.
                sigpic

Comment

• intai pune-i o suspensie ca sa arate bine cu praguri
                  sigpic

Comment

• Vrei ceva finut, eu recomand pragurile de la Dacia. Daca iti pui pragurile de la Pilot automat trebuie sa pui si tona de fibra ca sa fie la nivel. De ce nu faci un alt model de praguri, mai finute ? Dar vb lui Geo pana la biz biz-uri rezolva cu suspensia
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Pragurile de la dacia ma gandeam si eu pentru ca nu mai e nevoie de chit,cu timpul crapa si de la gropi chitul.
                      La suspensia sport m-am gandit dar eu fac saptamanal un traseu plin cu gropi circa 40 km dus si 40 intors,si la arcurile sport cam zguduie,am un prieten care sia pus si la denivelari zguduie mai ales pe spate se simte rau.
                      Pragurile ce ziceti sa le copsesc sau sa le las asa negre cum sunt din fabrica.

Comment

• cel mai bine le vopsesti, eu asa zic.
                        sigpic

Comment

• dar find din plastic trebuie sa mai dau cu primar si apoi vopsea sau direct.

Comment

• Daca sunt din plastic trebuiesc date cu primer iar apoi sa le vopsesti ca altfel in timp va sari vopseaua.
                            Sanatate si spor in continuare la modificari, vad ca nu stai deloc sa te odihnesti

Comment

• cicule. stai jos ai 4 ) ca sa nu ti sara vopseaua trebuie pregatite bine...matuite, date cu filler, finisate.. d aia sare vopseaua, nu daca dai primer sau nu..
                              sigpic

Comment

• Da corect asa e Geo, n-am mai detaliat acum dar oricum si cu toate astea daca nu dai si cu primer tot va sari in timp. Asa ca am 4.50 ))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google