If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi am cumparat doua cauciucuri noi la oferta,anul trecut erau la 95 de euro,in Romania le-am cumparat cu 350 ron.
dar de ce iti trebuiau H ? cu ce viteza mergi ?! de ce n-ai luat T ? cele de mai sus...
aaaa... 195/65 ?! sunt prea mari si te pacaleste vitezometru. plus ca ai reusit sa iei niste anvelope R15 care nu prea sunt legale, din cauza asta.
as fi ramas la cele de mai sus, stock:185/65 R15. crezi ca se vede diferenta aia de un cm latime ?!
Ampt-mersi frumos.
Capucino-mersi,husele le-am luat din italia de la norauto.
emilemy-cu cele din romania am facut cam 25000km,si acuma sa vad la cati km rezista astea,pe spate am cauciucurile aproape noi.
B997NDL-nu e vorba de diferenta dar inainte am avut jante mai late un pic si cu 185 erau cam inguste,195 vineau la perfect,daca parcam langa bordura frecam cu janta,asa la 195 erau un pic inafara jantei.
Azi mi-am facut curaj si am spalat motorul si masina,scuzati claritatea pozelor
cam riscanta faza cu spalatul motorului. tu l-ai spalat ? cred ca trebuia sa o duci la detailing, acolo izoleaza tot ce e de izolat, mai ales cb-ul. si eu voiam sa-l duc la spalat, dar mi-e frica. problemele ce pot aparea pot fi foarte costisitoare.
O masina decenta, insa tiganita cu tot felul de accesorii urate:
- huse
- husa volan
- cotiera infecta
- capace de roti melenice
- pleoape
Sa ma ierti ca-ti zic, dar tu chiar nu vezi? Nu vezi ca ceva nu se pupa?
Ampt-mersi,
B997NDL-nu se pune praful pentru ca il sterg saptamanal,
Cezar-husele le-am pus pentru protectia tapiteriei,mai ales ca am un copil mic si face numai mizerie,husa volan o sa renunt cand inbrac volanul in piele,volanul e din piele dar sa exfoliat si arata urat,cotiera stiu ca e oribila dar o sa o inlocuiesc cu una de origine,am avut jante de aluminiu dar le-am vandut si astea sunt puse provizoriu pana imi gasesc ceva frumos si pleapele le tin ca la inceput le-am lipit cu super glue iar acuma daca le dau jos arata urat farurile.
Pacat pt ca incet incet apare rugina peste tot si e si mai trist cand pui suflet si pasiune intr-o masina , iar ea incepe sa infloreasca pe ici , pe colo
pui bani deoparte in italia si o revopsesti total in romania. ce mai sunt 1000 de euro in italia ?! te va duce cam la 4 mii si ceva, pentru ca iti trebuie o vopsire ca la schimbarea culorii. adica tot: in habitaclu, compartiment motor, in portbagaj... tot. cu ocazia asta poti schimba si nuanta de gri, daca vrei.
si neaparat sa-i pui sa-ti dea doua straturi de lac.
Da masina a vost revopsita,dar acolo e vopseaua veche,cand ajung in tara rezolv problema si sper ca la anul cand vin sa o revopsesc din nou dar de data asta peste tot,si probabil ca voi schimba si culoarea,sau poate voi schimba masina
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment