My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da dar eu am diesel,si am vorbit cu cei de la dacia si mior zis ca nu are efectiv nimik motorul,cica asa mia zil ala de la dacia ca in india toate sunt cu diesel de 1.5 de 105 cai si nu ar afecta motoru

fratilor ajutatima si pe mine,am mari probleme cu masina,sunt in italia si se aude un huruit cand calc frana ce fac?ajutatima va rog ca aici e cam scump

alta belea se aude un poc cand iau viraje la maxim stanga si dreapta,ce ar pute fi?caseta de directie cumva?
    Last edited by cosmin83; 2 June 2010, 18:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am avut si eu pocnituri cand viram maxim stanga sau dreapta! S-a dovedit a fi de la un telescop prost montat pe partea dreapta!
      FA-I REMAPAREA ODATA!
      P.S. Franele - grija mare cu ele - da jos placutele si verifica daca bolturile care sustin capacul de la etrier (capacul fiind "caciula" cu pistonasul") inca culiseaza cum trebuie!

Comment

piesele sunt originale,nu cred ca ar fi de la telescop nu face tot timpu dar cand face face,iar la frane tot asa cand face cand nu face si fie da la abs huruie cam tare,remaparea o fac cand vin in tara o duc la dacia numai bine se uita si la frane daca ma mai tine pana atunci,mersi de sfaturi

Comment

Daca faci remaparea la Dacia........ma abtin
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

n are logica...de ce ar face dacia resoftari cand puteau sa puna direct soft resoftat in stock si era aceeasi chestie si aveau aceleasi costuri si ii ziceau si motor mai puternic...da ei au acelasi soft pe benzinare de exemplu de la supernova incoace sau poate stii pe cineva si face da cu siguranta nu e agreat de uzina )
            sigpic

Comment

va multumesc pt sfaturi,atuncia caut pe cineva.dar ma tot framanta inima ce are masina

Comment

pentru galagia cu frana e de la placute. da roata jos de pe fata si uita-te la placutele din "interior" alea dinspre motor ca alea se uzeaza mai repede decat cele "exterioare". Si pocniturile se aud cand ai virat deja maxim sau numa daca virezi putin? In rest la masina ta ii mai lipseste o blana pana la caransebes si inapoi

Comment

cand vin,si dupa ce fac remaparea facem una pa la caransebes

Comment

auziti,mi-as schimba uleiu ce imi recomandati, vreau niste sfaturi va rog.

Comment

eu folosesc elf evolution 5w30 full sintetic,din cate stiu asta recomanda si producatorul,am 5000 km cu el si tot culoarea aia o are ca la inceput,cauta aici pe forum si vezi ca este o rubrica dedicata uleiurilor de motor acum depinde si de cati bani dispui si cand faci schimbul schimba si filtrul,numai bine!

Comment

da,dar eu am disel si ceva mai bun unde care se schimba la 10-15 mi de km,normal ca schimb tot ,filtre de ulei, motorina si de aer eu le schim la fie care 10 mi de km

Comment

Frumosa masina
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

mersi.ceva sfaturi in legatura cu uleiu?

Comment

azi i-am cumparat uleiul pt masina mea,care mai cata face 70.000km fara evenimente,ce ziceti de uleiul asta e bun,pun si o poza,luni ii vine si filtru de aer

rog pe cineva sa remedieze greseala daca se poate.multumesc
                              Last edited by cosmin83; 21 August 2010, 00:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

luni mam dus sa imi iau filtru de aer si mi-or cerut 30€,lam refuzat,mi se pare scump.maine voi schimba uleiu,voi trece pa castrol magnatic 10 w 40.mar interesa de un eleron pe luneta care e mai bun,cel de plastic sau cel de fibra ce idei imi dati si pretu va rog.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google