am o mare problema cu cadura,cand merg normal nu imi baga caldura si nici furtunele tur retur de la bidon nu mi se incalzesc sunt reci orcat aj merge,iar cand merg mai turat adica la 3000 de ture mi se incazeste si baga caldura,ce ar putea fi?
My HCB
Collapse
X
-
S-ar putea sa fie termostatu problema, sa fie blocat pe deschis sau sa nu inchida perfect...uitate la furtunu ce intra in radiator(tur), nu ala de la vasul de expansiune...dar acuma iarna ii clar ca se incalzeste mai greu, si iti vine mai tarziu caldura...
Comment
-
dar am observat ca daca merg mai sportiv se incalzesc furtunele,cand merg normal deloc sunt reci,ar putea fi sonda,si un termostat costa la ei la dacia 240 ron,eu cred ca ar fi mai bine sa o pun pe test,azi sa mai ivit inca o problema,placutele trebuie sa le schimb or ajuns pe fier cred, cand pun frana huruie,dar uneori si in mers,maine daca e timp frumos arunc o privire la placute
Comment
-
Originally posted by SoSoRyNeL View PostCu bun gust, da cat ti-a luat sa iti scrii numaru pe oglinzi? Ca e 20 de lei o oglinda noua, cred ca ti-a luat in jur de 50 lei sa scrii si cati oameni ai auzit tu sa le fure oglinzile la logan? Doar o parere n-o lua de rau
Frumoasa masina Cosmin,foarte ingrijita,simpluta,la locul ei.
Sa auzim de bine.
Comment
-
multumesc pt urari si voi la fel,azi am fost pe munte si apoi la crivaia,la dus m-ia urcat apa la 4 lini,iar la intoarcere fiind mai multa vale am coborat la punctu mort mi-a urcat apa la 2 lini si apoi mia scazut linile dupa aia mi-a urcat din nou,si cateva poze de pe munte si crivaia,a fost o zi superba,necesita cata miscare dupa atatea mancaruriAttached Files- PICT0221.jpg (131.1 KB, 146 views)
- PICT0228.jpg (113.1 KB, 135 views)
- PICT0233.jpg (94.1 KB, 101 views)
- PICT0234.jpg (135.9 KB, 96 views)
- PICT0247.jpg (106.7 KB, 105 views)
- PICT0250.jpg (114.0 KB, 163 views)
- PICT0252.jpg (146.9 KB, 195 views)
- PICT0253.jpg (128.4 KB, 189 views)
- PICT0251.jpg (127.5 KB, 165 views)
- PICT0241.jpg (120.8 KB, 154 views)
Comment
-
-
am schimbat placutele inainte de sarbatori,erau praf,azi mi-am facut timp sa pun poze si ce poze
Comment
Comment