My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca sunt din plastic in primu rand trebuiesc slefuite cu un smilgher fin, apoi dat primer, apoi un strat de spritzchit, matuit spritzchitu cu un smilgher fin sa devina uniform apoi vopsea si lac.
    Daca sunt din fibra elimini primerul care se da doar pe suprafete din plastic nevopsite!Aici gresesc multi, da cu primer pe plastic vopsit sau alte suprafete si in loc sa creasca aderenta, scade.

Foloseste si tu semnul intrebarii.
    Last edited by al!n; 31 January 2012, 23:37.
    AG 16 Y M A

Comment

• nu sunt cele originale adica din plastic,pun o poza cu ele.
      Attached Files

Comment

• Cel mai bine apeleaza la un vopsitor profesionist, pe frigurile astea trebuiesc neaparat tinute la cuptor+ca plasticul e pretentios d.p.d.v al procesului de vopsire.
        AG 16 Y M A

Comment

• in principiu dai cu 240 pe toata suprafata, finisezi cu 320, dai primer sa adere, aplici fuller, dai un praf de control, matuiesti cu 600 sau 800, in functie de tipul vopselei pe care o folosesti si apoi vopsit si cuptor cateva ore..da daca n ai mai facut, nu te baga, e pretentios procesu, un colt mai putin finisat si de acolo pleaca tot
          sigpic

Comment

• Salut cosmin frumoase pragurile, de unde si cat ai dat pe ele ca ma intereseaza si pe mine. Respect si astept pm cu datele !!!
            sigpic
            The MVP

Comment

• B-64-MVP ai pm cu datele
              Iar cu pragurile o sa le duc la un meserias si banuiesc ca el trebuie sa stie cum le vopseste,dar mai asteptam sa vina caldura.

Comment

• daca te rog imi dai si mie datele de unde luat ai pragurile?
                sigpic

Comment

• Pana in primavara ti-o faci tu mumoasa
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• planurile pentru primavara sunt urmatoarele-
                    -taierea semnului de reno din fata si facuta prelungirea
                    -pragurile laterale vopsite si puse
                    -folie de carbaon pe ploape si pe tot nichelul din fata
                    -si mai vreau sa pun si coltare pe spate,dar problema e ca am si difuzor aer.
                    deocamdata cam atat,ce ziceti merita sau nu.

Comment

• 1 se merita
                      2 se merita
                      3 folia asta carbon nu prea ma atrage ( dar acum depinde de gusturi ). Mai bine scoti nichelul ca arata bine si fara ori daca nu il colantezi la culoarea masinii.
                      4 Coltarele alea si cu difuzorul ar da tare bine. Integreaza difuzorul in bara calumea, coltarele la fel. Sa faci in asa fel ca bara sa aibe o linie perfecta.

Deci ai de lucru
                      Spor!
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• mersi frumos de sfat,de ieri am observat ca porbagajul nu se deblocheaza din cheie ramane pe inchis,trebuie sa bag cheia ca sa il deschid la inchis blocheaza,dar azi am observat ca daca apas de doua trei ori isi da drumul,ce ar putea fi ca pana acuma nu mia facut figuri,sa fie de la frig sau un contact inperfect.

Comment

• frumoase praguri si imi plac ideeile tale!nu ne spui si noua de unde ai laut pragurile si cat te'au costat?
                          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• m-am plictisit si eu in ps
                            Attached Files
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• pipan-pragurile or fost 200 fara transport si fara prindere.
                              tudor-mersi frumos,a treia poza e super,sper ca in primavara o sa arate asa,dar la a treia poza poti sa mai pui si pragurile laterale cele originale si coltare bara fata,mersi frumos.

Comment

• azi masina mea a inplinit 4 ani si 99.400 km,drept cadou maine ii fac itp si schimbat uleiul in cutie,la 100.000 km ìi fac si revizia.in acesti km am schimbat doar doua buji la 96.500km si ambi capeti de bara la 68.000km,sunt curios daca imi vor gasi ceva la directie,saptamana trecuta am facut o revizie la masina si mecanicul a zis sa merg linistit,voi vedea rezultatul maine si voi veni si cu niste poze.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google