la mai mare...bafta
My HCB
Collapse
X
-
-
lasa dimensiunile stock la anvelope ... suspensia stock cu talon mic la gume, arata c-am ciudat !
Comment
-
ieri am achizitionat incalzire in scaune si vreau sa le montez in spate,problema e ca nu stiu de unde sa iau curent din tablou,mentionez ca deja am pe fata incalzire in scaune,pot lua de acolo sau din alt pin.pun o poza cu tabloul de sigurante sa vedeti de unde am tras primul fir,poate imi dati ce va sfaturi.Attached Files
Comment
-
azi am inceput lucrarea cu incalzirea in scaune pe locurile din spate,prima lucrare cu decuparea pentru montarea suportului de butoane,pun niste poze sa vedeti despre ce e vorba,la finalul lucrari sa finalizat tragic cu doua degete taiate pana la os,cu ajutorul ambulantei mi-a oprit hemoragia pana la spital si acolo cusut,7 zile nu pot sa mai fac nimik,pana la scoaterea firelor si a bandajului.si lipirea foliei de carbon pe ploape.
Comment
-
bai sa-mi .... ce-ai patit pretenas imi aduc aminte cand eram mic si mi-am dat cu ciocanul peste degetul aratator si mi-a plesnit pielea de la unghie pana la mijlocul degetului si mi se vedea osul, de sange nu mai zic, ca am facut balta prin casa imi pare rau de ce ai patit , dar cum ai reusit performanta ?
pleoapele cel mai frumoase (din punctul meu de vedere) negru mat,
Comment
Comment