performanta am reusit la ultima taietura,asa a fost si la mine din balcon ca acolo am lucrat pana in baie zici ca am zugravit tot,camera mare,colidorul si nu mai zic ce era in baie,asa se intampla deobicei la sfarsitul lucrari trebuie sa patesti ceva.iar pleapele le-am facut asa pentru ca am sa acopar si partea cu nichelul tot cu folie de carbon si asa o sa dea mai bine zic eu.
My HCB
Collapse
X
-
Numai ca am vazut putin sange acolo si deja brrrrrrrr! Sa te faci bine omule si sa ai grija pe viitor!
Numai bine!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
masina mea a facut un frumos numar de km.
Comment
-
Multi km de acum incolo fara nicio problema.
Dar cum ai reusit sa zgarii plasticul ala de la ceasuri in halul asta ? gheare de pisica
Multa sanatate iti doresc! spor la banuti, ca ospatar vara se castiga cat de cat binisor dar sa te faci tu bine de tot ca sa nu ai probleme pe viitorLast edited by Christnacht; 15 March 2012, 21:29.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
scuze,iar cu degetele mai bine luni mia scos firele,momentan le misc putin dar nu mai am simt in ele pana isi revin nervi,cica is revin dupa 6 lunipartea proasta e ca trebuie sa plec la munca dincolo in mai si lucru ca ospatar si faza e ca cu mana aia car farfuri,sper sa imi revin cat de cat pana in mai.
plasticul ala l-am zgariat cu carpa avea o pietricica si cand am vrut sa il sterg surpriza,
iar cu km sa ma mai tina macar 200.000km fara probleme.
Comment
-
azi mi-am pus si eu jantele de vara,dar am o problema trage stanga din ce cauza?
presiunea am facuto de doua ori si tot trage,trebuie cumva sa echilibrez rotile sau e din cauciucuri.
Comment
-
eu cand am cumparat masina acum un an jumate dupa ce statuse 2 ani jumatate pe tusa,cand mergeam tremura volanul,iar cineva mersese in spatele mei si mi-a zis ca am o anvelopa stramba,chiar si dupa ce la schimbasem pe toate 4 si echilibrate tot mai tremura umpic volanul, dar nu tragea dreapta,stanga.Si acum tot mai tremura umpic indiferent de e pe liber,de e in sarcina!.
Comment
Comment