My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unghiul de fuga l-ai facut,ce sa zic
    eu unu am rezolvat problema a fost din cauza cauciucului,le-am schimbat intre ele si gata.

Comment

• unghiul de fuga nu l-am facut dar cauciucul se uzeaza uniform,zilele astea am sa pun pe cele de vara 2 Debica Passio care le-am cumparat imediat ce am luat masina,si 2 originale ale masini!! care sunt fabricate 4705.
      MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• bogdandochita-ce sa zic punele pe cele de vara si vezi atunci daca iti mai trepideaza volanu,bafta.
        dupa ce am schimbat jantele cu cele de vara,azi a primit si o spalare interior si exterior,asa arata masina in prezent.
        Attached Files

Comment

• Cere H@Rce masina

Arata bine masina, nu-mi prea plac mie cromurile, dar fiecare cu gusturile lui.
          sigpic

Comment

• te referi la bara din fata?cat de curand nu o sa mai fie pentru ca le infoliez cu fibra de carbon tot nichelul,si va disparea semnul de dacie si voi face prelungire de linii.

Comment

• Frumos, imi plac stopurile, dau bine negre pe culoarea asta
              Tinc fest !!

Comment

• Kalimera22-mersi,de aia le-am si facut negre ca dau bine,dar sor cam matuit,de 4 ani le deajuns,anul asta cred ca am sa le refac.

Comment

• Cosmine plange dupa arcuri sport...in rest frumoasa masina...aaa si da naibi cromul de la bara jos o sa aratae mai bine mai ales la culoarea ta,su puneti un tips la toba mai gros nu arata bine ala subtire .Bafta.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• ai ramas fara o pleoapa!!! Am sa vad zilele astea ce se intampla cu cele de vara...!!!

P.S: de unde ai luat acele prelungiri, pt bara de MCV,si oare se potriveste pe bara de PH1??
                    MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• am vazut si pe ph1, dar nu stiu cum le-a pus, daca a mai taiat din ele ...

Comment

• N-a taiat din ele nimic ,se pot monta atat pe bara de ph1 cat si pe cea de mcv.

Comment

• florin_dnf:la arcuri sport ma bate gandul de mult,dar eu parcurg un drum saptamanal cu foarte multe gropi si denivelari,iar in legatura cu cromul l-am dat jos si surpriza,sub ele vopseaua sa decojit,acuma trebuie sa stang bani si sa o revopsesc.

bogdandochita:stiu dar voi pune altele dar nu stiu cum sa le infoliez in folie de carbon sau sa le vopsesc in culoarea masini,iar prelungirile se pot monta pe orce bara.

ce ziceti sa imbrac cromul in folie de carbon si ploapele?

Comment

• ai ramas fara o pleoapa, acum masina este ca si conducatorul tarii noastre romanesti
                            poti sa le infoliezi si in folie de culoarea masinii (cred ca se gaseste ) eu am folia pregatita pe cand imi iau pleoape .

P.S. daca te plictisesti de coltarele de pe bara fata, anunta-ma
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• ce ziceti daca mi-as pune numarul aici,are vreo problema.
                              Attached Files

Comment

• o sa il atingi si incurci si fanta de aer de la radiator.
                                Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google