If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
uliu Doamne !!! parca ma doare pe mine urat de tot insanatosire grabnica nu mai pune poze din astea pe aici ca imi vine mie rau
PS: imi place cum a iesit grila aia, infoliata cu folie de carbon
user2000-mersi frumos,inca nu e finalizata lucrarea,vreau sa tai si semnul de la dacia si sa fac inbinare de linii,si sa pun pragurile,sper ca intro luna sa termin cu masina
Dupa incercarea cu decuparea pentru butoanele din spate, am vazut ce a iesit. Acum iar vrei sa mai tai ceva? Cosmine te rog,, nu mai pune mana pe cutter, sau vrei sa te joci cu inimile noastre?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
FLR - da am avut nevoie de ate cate trei pe deget,da vine foarte bine folia,mai ales ca si ploapele le-am inbracat.
IancuMIC - stai linistit ca dupa ce am venit de la spital am finalizat lucrarea ,stati linistiti ca nu mai tai nimik,de cand m-am taiat nici mana pe cutitul de bucatarie nu am mai pus
ploapele le-am prin cu banda dubla adeziva,si dupa aia am pus banda de izolat pe ploapa si pe far,adica o fasie care cuprinde jumate far si jumate ploapa,ca sa nu mai intra aer sub ploape,si nu am avut pana acuma nici o problema,si am mers si cu 140.
am gasit pe cineva care curata egr-ul cu 30 ron,ce ziceti poate sa imi rupa ceva pe acolo,tipul se pricepe din ce am vorbit cu el,dar cat ar costa le reprezentanta o curatare.
Last edited by cosmin83; 4 April 2012, 18:10.
Reason: Automerged Doublepost
si eu tot cu banda dubla adeziva le-am lipit dar miscau si una am luat-o.A mai ramas una care se tine mai bine.Dar am sa pun cu silicon si nu o sa se mai desprinda.In drumul care l-am parcurs cu ele nu am mers cu mai mult de 90 km/h!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment