sa dai gauri in far?dupa aia nu se aburesc farurile,iar silicon de parbriz nu e indicat,pentru ca ploapele in timp se crapa de la soare si atunci cum le vei da jos,eu la un an jumate le schimb pentru ca mi se crapa de la soare,de aia le-am colantat setul asta,si sper sa nu mai am problema asta.
My HCB
Collapse
X
-
Eu nu dau gauri in far!! Pun silicon sanitar,nu ma complic.Cosmine,ai dreptate cu solutie pt parbriz,ca nu le dai usor jos,dar tin foarte foarte bine,nu ai probleme.Eu am zis pt cei ce nu au incredere in silicon sanitar,care cred eu ca e destul de bun pentru a nu te trezi cu ele ca zboara pe la 140 km/h.
Comment
-
normal ploapele au gauri pentru prindere,dar cine e prostul sa dea gauri in far,mai bine le prinzi cu alceva,cat te-a costat siliconul sanitar,eu le-am lipit cu banda dubla adeziva si pana acuma nici un fel de problema,si sper sa nu am.
Comment
-
cu silicon sunt super multumit,Pleoapele au fost lipite pe alta masina pana sa ajunga la mine,(de fapt au fust pt un prieten) Eu am cumparat un set de faruri cu angel pt mine dar le-am dat unui prieten,la care am primit un set de pleoape,si i le-am dat lui,iar eu am ramas cu pleoapele de la Alex_Miu,care mai avea silicon pe ele si de asta nu a lipit bine.Dar nici banda nu era de Doamne Ajută!
Comment
-
2 pagini numai cu discutii despre lipirea unor amarate de pleoape ...
Comment
-
ca sa schimbam subiectul pun niste poze cu masina la spalat,o mica sedinta foto.
asa arata masina la ora actuala.Attached Files- Fotografie-0262.jpg (95.7 KB, 240 views)
- Fotografie-0264.jpg (94.1 KB, 238 views)
- Fotografie-0266.jpg (87.8 KB, 237 views)
- Fotografie-0267.jpg (87.7 KB, 226 views)
- Fotografie-0269.jpg (83.7 KB, 222 views)
- Fotografie-0271.jpg (86.3 KB, 135 views)
- Fotografie-0272.jpg (74.2 KB, 125 views)
- Fotografie-0273.jpg (75.4 KB, 149 views)
- Fotografie-0275.jpg (97.3 KB, 160 views)
Comment
-
oare de ce ai pune sigla de reno' pe logan??...mie unu imi place mai mult sigla de dacia..in fine..daca nu ai partea din mijloc la chestiile alea de pe spoilerul fata de ce le-ai mai pus??..da jos coltarele alea de pe bara spate!!..te ajuta la ceva ??numa intreb
mult spor si sa ai bafta de easigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment