My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi,or iesit binisor mai am de lucru la partea cu finisajul un pic,dar aia se va face in servis ca vreau sa vopsesc bara si capota.

Comment

• Daca te tine bugetul sa ii mai pui si un Angel Eyes..o sa iasa " agreseiva "rau ;d parerea mea
      Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

• parerea ta e ok,bugetul ma tine,dar cand vin de dincolo,asta e urmatoare modificare faruri cu lupa si Angel Eyes,si voi face farurile negre,cred ca ar arata bine.

Comment

• A iesit bine lucrarea, felicitari, parca altcuva arata bineneteles mai bine

Ca un sfat, nu tea- gandit sa te scapi de plusuriile alea de pe bara spate?...important e sa iti placa tie, sa nu mah intelegi gresit, dar dupa parerea mea ar arata mai bn fara.respect
          Attached Files

Comment

• ZSO-mersi frumos,numai eu stiu cat mai chinuit,iar in legatura cu alea chiar pe partea aia am fost agatat si tot coltul ala este zgariat,si noroc ca am avut alea ca daca nu era mai rau,mo atins un microbuz mia zis un vecin si la fata locului l-am gasit pe jos ornamentul,daca nu il avea era mai grav cred.
            azi mi-am dat comanda de cauciucuri noi michelin energy saver 195/65/15 la 330 ron bucata,ce ziceti am facut o alegere buna,maine revin si cu poze.

Comment

• Cat te-au costat anvelopele ?

Comment

• anvelopele mor costat 1320 ron,am scris mai sus bucata 330 ron.

Comment

• ;))se vede ca tii la masina.

Comment

• in primul rand tin la siguranta mea,am mai avut michelin si mor tinut 60.000km dupa aia al luat matador si mor tinut 30.000km si pe ploaie alunecam cu ele in draci.

Comment

• imi place cum a iesit grila !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• mersi frumos,e ceva chinuiala dar merita,si masina ta arata bine,eu mai am de muncit.

Comment

• azi masina mea a primit un polis total,inclusiv stopuri si faruri,nu stiu cat se vede in poza dar in realitate se vede si chiar merita o data la an,si o poza cu ceva km.
                          Attached Files

Comment

• Salut,
                            ma bucur pt tine ca ai tinut cont de parerile de la inceputul posturilor de a da jos tot ceea ce este nefolisitor (briz-briz-uri) ...alea-s pt copii...
                            Masina arata extraordinar de bine fara ele si de asta te-ai convins si tu de mult cred, deci este doar un mare plus pt tine. Felicitari !
                            Nu stiu daca ti s-a mai sugerat (n-am citit chiar tot), dar cred ca niste arcuri sport ar arata demential pe ea... eu unul abia astept sa am 200 de euroi sa-mi iau !
                            Multumec deasemeni de aprecieri....
                            Multa bafta, si... keep up the good work
                            http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

• intrebare: de ce a lipit scoci de hartie pe acolo ??

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google