mersi,or iesit binisor mai am de lucru la partea cu finisajul un pic,dar aia se va face in servis ca vreau sa vopsesc bara si capota.
My HCB
Collapse
X
-
A iesit bine lucrarea, felicitari, parca altcuva arata bineneteles mai bine
Ca un sfat, nu tea- gandit sa te scapi de plusuriile alea de pe bara spate?...important e sa iti placa tie, sa nu mah intelegi gresit, dar dupa parerea mea ar arata mai bn fara.respectAttached Files
Comment
-
ZSO-mersi frumos,numai eu stiu cat mai chinuit,iar in legatura cu alea chiar pe partea aia am fost agatat si tot coltul ala este zgariat,si noroc ca am avut alea ca daca nu era mai rau,mo atins un microbuz mia zis un vecin si la fata locului l-am gasit pe jos ornamentul,daca nu il avea era mai grav cred.
azi mi-am dat comanda de cauciucuri noi michelin energy saver 195/65/15 la 330 ron bucata,ce ziceti am facut o alegere buna,maine revin si cu poze.
Comment
-
si pozele cu anvelopele,scuzati intarzierea,ultimile doua sunt cele vechi,si o poza bonus.Attached Files- Fotografie-0358.jpg (87.4 KB, 107 views)
- Fotografie-0361.jpg (85.4 KB, 94 views)
- Fotografie-0360.jpg (86.5 KB, 83 views)
- Fotografie-0363.jpg (85.6 KB, 90 views)
- Fotografie-0362.jpg (94.2 KB, 99 views)
- Fotografie-0365.jpg (114.1 KB, 94 views)
- Fotografie-0366.jpg (123.0 KB, 92 views)
- Fotografie-0380.jpg (95.6 KB, 112 views)
Comment
-
Comment
-
azi masina mea a primit un polis total,inclusiv stopuri si faruri,nu stiu cat se vede in poza dar in realitate se vede si chiar merita o data la an,si o poza cu ceva km.Attached Files
Comment
-
Salut,
ma bucur pt tine ca ai tinut cont de parerile de la inceputul posturilor de a da jos tot ceea ce este nefolisitor (briz-briz-uri) ...alea-s pt copii...
Masina arata extraordinar de bine fara ele si de asta te-ai convins si tu de mult cred, deci este doar un mare plus pt tine. Felicitari !
Nu stiu daca ti s-a mai sugerat (n-am citit chiar tot), dar cred ca niste arcuri sport ar arata demential pe ea... eu unul abia astept sa am 200 de euroi sa-mi iau !
Multumec deasemeni de aprecieri....
Multa bafta, si... keep up the good work
Comment
Comment