salut,acum am observat ca ai plecat in italia,cum a fost drumul? cati km ai ai facut,ore???
My HCB
Collapse
X
-
drumul a fost ok,eu tot timpul plec noaptea ca ziua e aglomeratie,am plecat la 8 searea si am ajuns la 1 dupamasa,dormit de la 4-7,km sunt 1350 de la resita pana in cervia milano-maritima italia,consum 75 de litri 5 persoane porbagajul plin,mers 110-140.
Comment
-
zilele trecute am facut 110.000 km si am schimbat uleiul si toate filtrele ma costat 100 euro cu filtrele aduse de mine din romania numai uleiul filtru si manopera ma costata atata,si ce a mai tras la servis nu stia unde e filtru de ulei si de motorina,norocul meu ca am stat laga masina si iam explicat eu cum trebuie sa faca si am mai platit si manopera,ultimile doua poze sunt bonus.
Comment
-
sa mai sterg putin praful pe aici,atasez doua poze.
Comment
-
stai linistit ca nu te ajung,acuma sunt in tara si nu prea mai circul cu masina,si o mica modificare la bara din fata.
Comment
-
pun niste poze cu doua numere de km frumoase,ca sa mai sterg din praful de aici,si am mai facut o modificare mi-am pus incalzire pe bancheta din spate,maine voi reveni cu poze,si mai am o intrebare vreau sa imi pun mai o bricheta,daca trag firele de la cealalta bricheta are ceva?
Comment
-
masina mea a mai primit azi o inbunatatire,sa montat a doua plafoniera,adaug si niste poze cu plafoniera si cu incalzire pe spate,si cat de curand voi pune si pragurile laterale.
Comment
-
am uitat pozele scuze.
Comment
-
arata bine. presupun ca ai folosit benzi cu led-uri, nu? cate led-uri are o banda?Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
scuze de intarziere da am folosit banda de led-uri dar se pot taia din trei in trei,dar eu am taiato la 6 ca sa fie mai puternic.
sa mai sterg putin paraful masina azi a primt kitul de distributie si kitul de accesori,maine va primi si schimbul de ulei plus filtrele,si doua poze una cu masina la spalat ca sa fie curata la sevis si una cu un numar frumos de km.
Comment
Comment