My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai bine spus pe vinovatele negre.
    sigpic

Comment

• Cosmine, asa mult apreciaza pasarile masina ta? )

Comment

• Lasa ca te umple de "noroc".

Comment

• Am observat ca in fiecare diminiata cand plec la lucru nu am nimik dar dupamesele cand vin de la lucru sunt ciuruitaznoapte m-am uitat pe geam si am observat ca nu dorm in copacul fermecat numai ziua stau,chiar si azi am stres capota de noroc

Comment

• Poate nu le place masina ), le deranjeaza xenonu )

Comment

• Gresit lupele,singura solutie e sa tai copacul,zilele trecute or fost cei de la primarie si or mai taiat din grengi,pacat ca nu am fost eu acasa ca le ziceam sa il taie de tot(mai taie din ele dale dracu )

Comment

• Si totusi sa revenim la ale noastre .. ar da chiar fain cu folie galbena pe proiectoare
                Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai

Comment

• De aceeasi parere cu tine in legatura cu folia galbena, dar parca Cosmin are xenon in proiectoare.
                  sigpic

Comment

• Ai putea in locul foliilor galbene sa pui xenon de 3000K, astfel nu se mai vede proiectorul galben daca nu iti doresti asta.

Comment

• Buna idee , cosmine ia-ti xenon 3000k si ala de 6000 mi-l dai mie ca s-asa vreau sa im pun xenon pe proiectoare ) dau o cafa pe ele

Comment

• Raulissimo ti-a trebuit mult sa te gandesti la oferta asta,prima oara incerc asa sa vad cum bate noaptea,daca nu sunt multumit pe viitor o sa pun de 3000.

Comment

• Normal.. o fost oferta fulger acu s-a dus oferta , dai tu o cafa ca sa le iau.. am zis sa iti dau eu cafa ca esti prietenul meu

Comment

• Pregatestete pe Maine sa dai cafa,maine vin in resita.

Comment

• Sambata am avut putin timp si am facut curatenie la motor,si cateva poze cu noile lupe,saptamana asta o sa fac o proba cu halogenele galbe sa vad cum vor bate noaptea?
                              Attached Files

Comment

• ingrijita...imi place mult...de ce sa treci pe halogen?? eu zic sa ramai pe xenon

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google