My HCB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e mult mai bine, clar. dar te sperii degeaba de pietre. te-ai uitat la alte masini ?
    intr-adevar, daca n-ai aparatori de noroi pe fata, iti arunca intre prag si unde incepe pasajul rotii, cam atat. dar portierelor si capotei de la motor ce le faci ?! acolo am o gramada de ciupituri de la masinile care treceau pe langa sau de la cea din fata. acolo e problema adevarata...
    uite, acolo arunca...
    Attached Files

Comment

• Si acolo mi sa decojit vopseaua,dar acuma cand o scot de la vopsit voi pune folie transparenta peste tot.

Comment

• Azi am trecut pe la servis sa vad in ce stadiu e masina,si surpriza,masina a vost vopsita si se vede diferenta de vopsea,asa ca am refuzat masina,am avut doua optiuni ori imi vopseste din nou tot ce sa vopsit la masina ori imi vopseste restu ce o ramas in culuoarea nou,si am ales variant a doua,si asa masina se vopseste toata,cealalta parte va plati copsitorul greseala lui.
        Attached Files

Comment

• diferenta e mare... vezi sa o nimereasca iar pe aia noua...

Comment

• Se mai intampla, asta e . E frumoasa culorea asta, se merita sa o faci pe toata asa. Ca vopsit a iesit bine doar ca nu s-a nimerit culoarea.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Pai vositorul mi-a garantat ca va iesi,daca nu va iesi ca restu o sa ii pun sa imi vopseasca toata masina inca o data.

Comment

• Ieri am scos masina de la vopsit,singurul element ce nu sa vopsit e bara din spate,dar maine o sa duc si bara la vopsit,acuma masina e vopsita toata dar are o alta culoare un gri mai deschis pe langa griul din fabrica,plus ca ieri am dus si masina la spalat interior exterior.
                Attached Files

Comment

• Pai asta a fost griul de fabrica. Doar ca s-a inchis de la soare. De aceea spui tu ca este "un gri mai deschis".

Comment

• Nu cred ca ai facut bine sa o speli , se recomanda ca o sapt./2 dupa vopsit sa nu fie spalata...
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

• gresit! Fosta mea masina a fost scoasa de la vopsit la ora 14 dupa amiaza iar seara a plouat-o, si nu s-a intamplat absolut nimic.
                      MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• are dreptate teo. in niciun caz nu se spala masina, minim 7 zile. cine va invata ?!
                        una e ploaia si alta e spalatul cu substante active, inclusiv degresant.

Originally posted by loloatevistul View Post
                        Pai asta a fost griul de fabrica. Doar ca s-a inchis de la soare. De aceea spui tu ca este "un gri mai deschis".
                        nu e neaparat. la blu navy, culoarea mea, am vazut vreo trei nuante, minim. ca mi-e si frica sa mai vopsesc ceva
                        @ cosmin
                        acum nu-ti dai seama, dar ai pierdut mult din luciu.
                        Last edited by B997NDL; 23 October 2013, 14:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Din cauza ca am spalat masina am pierdut din luciu?In realitate diferenta e mare,cei de la servis mi-a zis ca pot sa o spal,dar cand am spalato le-am spus sa dea cu jetul de la distanta,plus ca am stat langa iei,orcum nu o sa mai o spal vreo saptamana.

Comment

• Nu intelegi... Nu este vorba de apa ci de spuma aia activa care este pe baza de soda caustica si ataca vopseaua...
                            MY CLA

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                              Din cauza ca am spalat masina am pierdut din luciu?In realitate diferenta e mare,cei de la servis mi-a zis ca pot sa o spal,dar cand am spalato le-am spus sa dea cu jetul de la distanta,plus ca am stat langa iei,orcum nu o sa mai o spal vreo saptamana.
                              ce voiai sa-=ti spuna cei de la servicea ?! sa n-o speli si sa nu le dai banul ?

Comment

• Nu le-am dat nici un ban,am facuto pe casco,azi am frecat vreo ora toate geamurile ca erau gazate,in realitate masina luceste foarte tare,la mine e cam greu sa nu o spal ca am parcarea sub un copac si in fiecare zi gasesc noroc pe eacapote e plina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google