If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut.sunt nou pe aici si vreau sa va prezint si eu masina mea,logan laureate.1,4 2008.schimbari nu am facut prea multe,am schimbat jantele,am pus folie pe geamurile laterale fata,spate si luneta si mp3 player pioneer.o sa urmeze si altele pe viitor 080320101518.jpg
salut , bine ai venit
frumoase jante , arata bine pe masina , dar sa arate si mai bine , schimbai suspensie si ia`ti niste gume cu talon mai mic.
te asteptam pe la intalniri
miltumesc Icstrem_no1
cataFOF.meci mult o sa tin cont de sfaturile,suspensia am avut-o de la Rcing nick,arcuri H&R si amortizoare bilstein,dar am vandut-o.
poate reusesc sa ajung maine seara la un fulger
.................
cataFOF.meci mult o sa tin cont de sfaturile,suspensia am avut-o de la Rcing nick,arcuri H&R si amortizoare bilstein,dar am vandut-o...............
miltumesc Icstrem_no1
cataFOF.meci mult o sa tin cont de sfaturile,suspensia am avut-o de la Rcing nick,arcuri H&R si amortizoare bilstein,dar am vandut-o.
poate reusesc sa ajung maine seara la un fulger
ce intalnire fulger?nu e vorba de cea la polivalenta sambata la 15 no?asta fulger cand mai e?
sal.scuze ca nu pot sa va raspund mai des,si va multumesc foarte mult pentru aprecieri,din pacate job-ul pe care il am nu-mi ofera foarte mult timp liber si stau plecat de acasa cu lunile.o sa tin cont de sfaturile voastre.o ultima imbunatatire pe care i-am adus-o masinii este o toba finala sport Borla,si am reachizitionat suspensia sport dar nu am timp sa o montez.o sa revin cu poze cand o sa mai am timp....sper cat mai curand.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment